Tip na trance alba a kompilace pro září

Tip na trance alba a kompilace pro září

02. 09. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
S novým měsícem je zde nový přehled alb a kompilací z oblasti trance a progressive hudby. Na tento měsíc jsem si pro vás nachystal celkem šest kousků. Pokud tedy nevíte co s penízky, tak tady je malý tip.

Giuseppe Ottaviani - GO!
(vychází 4. září)

Italský dj a producent, vydávající u labelu Paul van Dyka Vandit, Giuseppe Ottaviani přichází se svým prvním uměleckým albem. A co si na něm pro vás připravil? Těšit se můžete na 14 skladeb a na spousty přizvaných hostů. Těmi jsou John O’Callaghan, Tom Colontonio, Faith, Gate 4 a Francesco M. Na GO! samozřejmě nechybí ani mega hit No More Alone.

Marcus Schössow - Outside the Box
(vychází 13.září)

Švédský zbojník Marcus Schössow přichází se svým prvním uměleckým albem, na kterém si pro vás připravil celkem 15 skladeb, mezi kterými nechybí jeho poslední singl Kaboom či populární From My Heart . Marcus na svém debutu nepracoval sám, ale přizval si pár hostů a to Thomase Sagstada (skladba Yellow Cabs), Andy Duguida s Emmou Hewitt (skladba Light ). Na skladbě Kofola se zase podílel slovenský Robert Burian.

Jonas Steur – Private Party 2
(vychází 6. srpna)

Po prvním díle, který namíchal Johan Gielen, přichází dvojka v mixu od předního belgického dje a producenta Jonase Steura. Ten do svého mixu zařadil jak vlastní produkci či remixy, tak skladby od Andy Duguida, Mr. Sama či Patricka Plaice a dalších.


Sied van Riel - In Riel Time Volume 1
(vychází 31. srpna)

Jak již název napovídá, tak Holanďan Sied van Riel přichází s prvním dílem své nové série mixovaných kompilací. Ta na dvou stříbrných plackách obsahuje dohromady 27 skladeb. Na CD 1 použil Sied skladby od Dakoty, Sandera van Doorna, Mac and Mac a dalších. Toto cd obsahuje také jeho vlastní skladbu a to novinku Mongoosed. Na Cd 2 najdeme traky od jmen jako Whelan & Di Scala, Breakfast či Ferry Corsten.

Estiva , Temple One - Enhanced Sessions Volume One
(vychází 7. září)

Label Enhanced Recordings si pro všechny své fanoušky přichystal novou mixovanou kompilaci o jejíž podobu se postarala dvě žhavá jména současné trance scény a to Estiva a Temple One. CD 1 připravil Estiva a svůj mix poskládal ze 13 skladeb. V jeho mixu se můžete těšit na Willa Holanda, Tritonal či Breakfasta a nechybí ani Estivova vlastní produkce. CD 2 si vzal na starost Temple One a poskládal jej ze 14 tracků, mezi kterými najdeme skladby od producentů jako Ferry Tayle & Static Blue, Fast Distance, Jochen Miller a také od samotného tvůrce tohoto CD.

Andy Moor - Breaking the Silence Volume 1
(vychází 14. září)

Britský dj a producent Andy Moor, který loni skončil v hodnocení DJMAG Top 100 na 18 pozici, připravil první díl nové mix kompilace. Ta obsahuje výběr temnější progressivní hudby, která postupně přechází k melodickému trance. Samotný tvůrce tohoto dvou CD mixu říká, že se snažil zvolit cestu, která povede napříč styly. K tomu mu dopomáhají skladby od Ashley Wallbridge, Johna O'Callaghana, Andy Duguida s Marcusem Schössowem, Arneje, Lange a Andyho samotného.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika