Sunshine Special v Duplexu

Sunshine Special v Duplexu

12. 10. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Přinášíme další tip na víkend a to i s rozhovorem k chystané trancové noci. V sobotu v Duplexu vystoupí Kyau vs. Albert (euphonic rec.), Michael C a Mr.Nightingale
Sobota 15.10.2005 od 22:00. Speciální dekorace, kvalitní zvuk a 30 překrásných tanečnic jsou samozřejmostí. Vstup do Duplexu je 300,-kč/holky zdarma/vip karty zdarma. DJs: Kyau vs. Albert (euphonic rec.,De), Michael C a Mr.Nightingale.

Rozhovor s Kyau vs. Albert

Ahoj kluci, jak se těšíte do Čech?Mám na mysli vaše první vystoupení u nás a to konkrétně na trance noci Sunshine Dje Michaela C v klubu Duplexu?
Ralph Kyau: Ano, je to poprvé co budeme hrát v Čechách, fakt se na to hrozně moc těšíme, protože žijeme pouze 12 km od českých hranic a ještě jsme u vás nikdy nehráli.

Steven Moebius Albert: …a Praha je tak krásný město!

Všichni známe váš megahit Made Of Sun, chystáte se vydat v dohledné době něco nového?
Ralph Kyau: Na novém albu pracujeme už měsíce. Už jsme dokončili nějaké tracky. Teď zrovna pracujeme na tracku, který by mohl být prvním singlem z tohoto alba.

Steven Moebius Albert: Víme, že mnoho fanoušků a DJs čeká na náš nový materiál, ale pro nás je důležité produkovat kvalitní věci. V Duplexu budete mít možnost slyšet nějaké nové věci.

A co vaše djské a producentské začátky?Kde jste hledali inspiraci?
Steven Moebius Albert: Spolu jsme začali produkovat v roce 1996. Předtím Ralph vydal nějaké singly sám. Známe se, protože žijeme v jednom městě. Ding je moje hobby, hraji už 9 let. Raplh začal před rokem.

Ralph Kyau: Jo, začal jsem hrát v době, kdy už jsme měli hodně hraní, protože pořád nic nedělat, to pro mě byla nuda. Jono z Above & Beyond mi poradil, abych začal s djingem. Nejvíce inspiraci pro naše nové tracky nasbíráme v průběhu našich cest a vystoupení.

Na co kladete největší váhu při vašem djském vystoupení?
Steven Moebius Albert: Rádi hrajeme pro lidi, což znamená, že nejsme ten typ djů, kteří stojí nudně za gramcema. Když jsou lidí blázniví a dobře se baví, tak jdeme s nima!Taky rádi hrajeme některé exklusivni KvA předělávky.

Připravili jste si něco speciálního pro české fanoušky na 15.10.2005?
Ralph Kyau: Přineseme s sebou spoustu Kyau vs Albert CD, které budeme dávat clubberům v průběhu našeho setu.

Kdy a kde jste si letos nejlépe zahráli?
Steven Moebius Albert: To je pravdu těžké říci…super je hraní v Asii, lidé tam jsou velmi přátelští a nadšení. Dojemný byl také festival v Polsku u Baltického moře, byla to největší událost, kde jsme dosud hráli a také tam byla ta nejvyšší dj stage, co jsem kdy viděl. Také Loveparade v San Franciscu byla skvělá, bylo bomba počasí.

Ralph Kyau: Já si snad letos ani nevzpomenu na žádnou špatnou akci. Já si opravdu skvěle užil festival House of Summer nedaleko našeho města v Německu a také Euphonic nights v Berlíně jsou dobré. Mám také rád hraní ve Finsku či Švédsku.

Díky za rozhovor!

Ralph Kyau: Uvidíme se v Praze
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika