Massive Attack v Praze jen s EP

Massive Attack v Praze jen s EP

08. 09. 2009  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Pražské vystoupení trip-hopových Massive Attack proběhne 3. listopadu 2009 v Lucerně, ale zdá se, že dlouho očekávané „LP5“, v listopadu na světě ještě nebude. Pro nedočkavce je však připravena malá náplast v podobě digitálního „ípíčka“ o 4 kusech a několika hostech. Jmenuje se Splitting The Atom a vychází 5. října.
Spekulace o tom, kdy a pod jakým názvem se má pětka objevit, začaly prakticky s vydáním poslední desky Massive Attack „100th Window“ v roce 2003. Před rokem se Robert del Naja a Grant Marshall nechali v rozhovoru pro Guardian slyšet, že je nová deska na spadnutí – nebyla. Za poslední dva roky sice na různých místech zaznělo několik „novinek“ (Red Light, All I Want), ale zdá se, že to ani letos nevyjde.



Datum se posouvá na únor 2010 – do té doby musí stačit 4 zmiňované novinky, na kterých hostují třeba reggae stálice minulých alb Horace Andy, Tunde Adebimpe z TV on the Radio nebo Gorilla(z) Damon Albarn. Všichni zmiňovaní a špetka dalších se objeví také v únoru na nové desce, která by se mohla jmenovat…třeba Weather Underground.

Splitting The Atom (EP):
1. Splitting The Atom (Feat. The 3D, Daddy G, and Horace Andy)
2. Pray For Rain (Feat. Tunde Adebimpe)
3. Psyche (Van Rivers & The Subliminal Kid Remix) - (Feat. Martina Topley Bird)
4. Bulletproof Love (Christoff Berg Remix) - (Feat. Guy Garvey)

Zdroj: www.guardian.co.uk
www.stereogum.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika