Laurent Wolf: Přijďte na Dance Celebration

Laurent Wolf: Přijďte na Dance Celebration

08. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
12.září bude Laurenta Wolfa spolu s Alexem Gaudinem, Olavem Basoskim a 18 lokálními DJs, hostit Dance Celebration – největší taneční party v obchodním centru Arkády Pankrác.
Na jakém nejbizarnějším místě jste dosud vystupoval?
Nenazval bych to bizarním místem, ale místem, na které nelze zapomenout - tím pro mě byla jednoznačně pláž v Columbii před 25 000 návštěvníky při západu slunce. Bylo to magické!

Na co se mohou návštěvníci Dance Celebration těšit?
Jsem DJ, hudba je nejen mou prací, ale především vášní. Takže si návštěvníci mohou být jistí tím, že udělám vše, co bude v mých silách, abych je roztančil a dobře pobavil. Jinak můj set trvá zhruba dvě hodiny.

Držíte se předem připraveného setlistu nebo improvizujete dle reakcí publika?
Kdybych neměnil set list podle nálady a reakcí publika, byl bych zbytečný, to byste si místo mě mohli pustit CD :-) Samozřejmě, že se musím naladit na publikum. Koneckonců, co by jinak bylo na DJingu zábavného?

Jak dlouho se v Praze zdržíte? Plánujete třeba návstěvu nějakého lokálního klubu?
Bohužel se zdržím jen jeden den, protože den poté mám další vystoupení. Škoda.

Jak jste začal s DJingem? Inspiroval Vás někdo?
S Djingem jsem začal před dvaceti lety. Tenkrát nebyly technologie, co jsou dnes a DJing nebyl tak demokratický. Ale největším zážitkem a zkušeností zároveň pro mě byl klub Queen, kde jsem byl 10 let a opravdu hodně se tam naučil, protože se tam pořádaly první opravdové electro/house party ve Francii. Všechno bylo nové a svěží.

Jste podepsán pod řadou remixů. Od koho se Vám dostalo nejlepší reakce na Váš remix?
Uh, za těch 20 let jsem toho remixoval už spousty, je težké tedy vybírat...Naposledy mě potěšila Beyonce, která mi řekla, že remix If I Were A Boy, se jí moc líbil. A vzpomínam si, že remix Walk The Line Johnnyho Cashe měl úžasné kritiky. Což nakonec vedlo k tomu, že jsme se rozhodli, to vydat jako singl.

Na čem právě pracujete?
Teď mám před sebou hodně vystoupení ve Státech, v Rusku aj. Pracuju taky na remixech a upřímně, snažím se, najít si čas na práci na mém dalším albu.

Co byste doporučil začínajícím DJs?
Wolf: Tvrdě na sobě pracovat, pokračovat i když se vám nedaří a co je opravdu při téhle práci důležité – zdravý životní styl. Nemůžete cestovat po celém světě, každý den sedět v letadle, když kouříte a pijete. Potřebujete být v dobré kondici. Já každý den sportuju a jím zdravě. Vím, je to často v rozporu s image, jakou mají kluby, kde hraju, ale bez toho vystoupení opravdu nezvládnete a slavným DJem se jen tak nestanete.

Co byste vzkázal návštěvníkům Dance Celebration?
Pokud se chcete dobře pobavit na zajímavé party, přidejte se ke mně na Dance Celebration!

Dodal: Martin Vrana
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DANCE CELEBRATION

Sobota 12. 9. 2009
Vstup: Předprodej 595 Kč, V.I.P. 1888 Kč
Vystupují:
Laurent Wolf (FR), Alex Gaudino (IT), Olav Basoski (NL) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika