Poslední info před Trancenavigation

Poslední info před Trancenavigation

09. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu 12. září vypukne ojedinělá noc, na kterou určitě nezapomenete. Trancenavigation je první párty ze série, které se budou odehrávat v centru Prahy na Vltavě na největším plovoucím parníku Tyrš.
Skvělá párty začne krátce po 20 hodině vyplutím z přístavu (vyplouvá se
přesně ve 20,00 hodin) z Rašínova nábřeží dvou hodinovým setem nadějného producenta Michala Poliaka, kterého můžete mimo jiné slyšet v našem vysílání v pořadu World Republic Session.

Za kormidlem ho zhruba po 22 hodině vystřídá další český DJ a producent Thomas Coastline, jehož songy pravidelně hraje ve svých setech Ferry Corsten, a nebo v pořadu ASOT- Armina Van Buurena, Thomas Coastline vás skvělepřipraví na vyvrcholení večera. V závěru jeho setu vás čeká intro vytvořené Thomasem konkrétně pro tuto akci za doprovodu velkolepého světelného a laserového show přímo v centru Prahy, které bude zakončeno velkým ohňostrojem.



Krátce po půlnoci se za pomyslné hudební kormidlo postaví hlavní hvězdy večera "Stoneface & Terminal " Dvouhodinový set plný energických tracku těchto dvou neskutečných pařmenů vás dostane stoprocentně do varu. Na palubě jsme pro vás ve spolupráci se společností Canon připravili v podpalubí speciální prostor, kde se můžete na akci vyfotit nejen s protagonisty noci " Trancenavigation " .Tato fotka vám bude v několika málo minutách vytištěna a budete mít takto skvělou památku na tuto ojedinělou
akci.

Line- up:

20,00 - 22-00 hodin Michal Poliak
22,00 - 23,55 hodin Thomas Coastline
23,55 - 24,00 hodin Intro - megamix, ohňostroj, laser show
24,00 - 02,00 hodin Stoneface & Terminal
02,15 cca připlutí do přístavu

Pozor! Právě u příležitosti prvního dílu akce Trancenavigation jsme pro vás připravili velmi speciální nabídku pro ty, kteří si již zakoupili, či zakoupí vstupenky na Trancenavigation. Jedna vstupenka totiž bude platit pro 2 osoby, což znamená, že si můžete vzít sebou svého partnera či kamaráda zdarma, a společně se podělit o první dojmy z této speciální první plavby seriálu " Trancenavigation ".Z tohoto důvodu bude v prodeji do sobotní párty na obou prodejních místech již pouze omezený počet vstupenek.

Vstupenky můžete zakoupit v síti Tickertpro (Cena vstupenky 555 .- Kč (včetně poplatků) a nebo přímo v Dance rádiu (Cena vstupenky 499 .- Kč ) Cena vstupenky na místě 600 ,- Kč

Dodal: Ing.Lumír Skokan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCENAVIGATION

Sobota 12. 9. 2009
Vstup: 555/600 Kč
Vystupují:
Michal Poliak, Thomas Coastline, Stoneface & Terminal
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika