Retro Music Hall otevírá v novém kabátu

Retro Music Hall otevírá v novém kabátu

16. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Rádi bychom vás informovali, že Retro Music Hall ve Francouzské 4 prošlo přes prázdniny velkou změnou a dne 19.9.2009 v devět hodin večer spouští svoji novou éru.
Výrazně se změnila skladba a Retro si vytváří svůj nový a mnohem širší hudební a užitkový profil. Od soboty 19. září se tak v Retro Music Hall budou konat pravidelné programy.

Změna obsahu však není jedinou změnou. Tou zásadní je přestavba interiéru. Retro už nemá svou temnou, rockovou tvář, ale svěží barvy, kterých už bylo třeba. Retro neslouží totiž jen jako koncertní prostor, ale čím dál také jako více vyhledávaný prostor pro pořádání firemních večírků. Ty letošní zde tedy budou vypadat naprosto odlišně.

Poslední dobou také zesílil zájem ze stran studentů středních škol o využití prostor pro maturitní plesy. Těm se tedy budeme věnovat také a vycházíme v nich studentům finančně opravdu vstříc.

Hlavní devizou je nová kombinace interiéru. Lze naprosto dokonale měnit a odlišit interiér pro pořádání večírků a hudební produkci. První varianta nabízí velmi příjemně prosvětlené prostředí s decentní grafikou na stěnách. Druhá varianta nového Retra se začíná prozrazovat za tmy ostatních světel, kde pod UV osvětlením vylézají ze stěn různé barevné motivy.

V jednom okamžiku jste tedy na VIP večírku s příjemným osvětlením a v tom druhém se rázem ocitáte na diskotéce, after párty, nebo na čemkoliv, jak si jen chcete pojmenovat tento opozit.

Dalším krokem k uspokojení všech návštěvníků jsou nově postavené bary. Interiér je pozměněn i nově vybudovanými boxy.  Je třeba také upozornit na skutečnost, že Retro má zcela nové logo! Zasíláme Vám jej v příloze. Spolu s ním jsme zcela změnili i webové stránky – www.retropraha.cz.












Programová změna:

Od 19. září bude pravidelnou programovou náplní diskotéka. Máme totiž pocit, že klubů je v Praze opravdu dost a je třeba jít zase trochu jiným směrem. Kluby nabízí speciální program a DJ zvučných jmen. Z toho také pramení vysoké vstupné a další „nevýhody“ pro návštěvníky. Z našeho vlastního výzkumu však jasně vyplynulo, že cílová skupina při své touze po tanečním uspokojení už
vůbec neprahne po světových jménech. Chtějí mít pouze místo, které mohou pravidelně navštěvovat a vychutnat si ho se vším všudy a nejlépe bez vstupu. I v tom jsme vyšli vstříc a od čtvrtka do soboty je u nás vstupné zdarma!

Co se týče DJ´s sázíme na kvalitu, a proto jsme ke spolupráci přizvali DJ´s Expres rádia, kteří mají bohaté zkušenosti a umí s publikem výborně pracovat a dávat mu přesně to, co po nich žádá. Pátek tak bude mít v rukách DJ Robert Chochola a v sobotu DJ Jay Yare. Oba jsou již pražskému publiku velmi dobře známí a kde hrají, tam se za nimi jejich fanoušci stahují. Obě tyto jména se nám podařilo získat ke spolupráci, na kterou se opravdu těšíme! I tak ale budeme program minimálně jednou za měsíc obohacovat.

Nově bude mít také šanci oblíbený pořad Na Stojáka. Tedy šanci uspokojit více svých příznivců. Tato akce byla vždy vyprodána a tak jsme se s HBO a hlavními protagonisty této Stand up comedy dohodli na měsíční pravidelnosti.

Na čtvrteční večery a noci jsme si připravili speciální program. Vracíme se v něm do devadesátých let. V Praze je již mnoho míst, kde se hrají osmdesátky anebo se mísí právě s devadesátkami. My chceme dát prostor těm, kteří nechtějí nic míchat a tento večer si chtějí odtančit vyloženě v rytmu Devadesátek. Pro tento záměr jsme získali ke spolupráci nejsilnějšího možného partnera a sice rádio City, pod jehož hlavičkou budeme tyto akce uvádět. Oficiální název tak bude Radio City uvádí – Devadesátky v Retru!

Neděle jsme vymezili další díře na trhu, a sice nedělním diskotékám pro děti. I když pro děti je právě v tomto bodě zavádějící. Odpolední program jsme rozdělili do dvou hlavních skupin. Ta první je obsahem blíže těm mladším – řekněme prvnímu stupni základních škol. Časový prostor jí bude vymezen od druhé do čtvrté hodiny odpolední.
Ve čtyři odpoledne tedy dojde k zásadní změně a diskotéka se rázem stane doménou pro teenagery, kde končí hranice cílové skupiny u osmnácti let. Hrát se budou současné diskotékové hity, žádné dětské písničky a všechny songy budou promítány na projekci.
Na místě bude v neděli zákaz kouření a konzumace alkoholických nápojů! Vstup bude určen pouze do osmnácti let. Nad tento věk budou mít návštěvníci povolený vstup pouze v doprovodu dítěte.

Neopomíjíme však ani klasiku starého Retra. O své si tedy nepřijdou ani příznivci jednotlivých žánrů, na které byli zvyklí do Retra chodit. Neodpadnou tedy koncerty zahraničních zvučných jmen a ani domácí scéna nebude méně vidět. Naopak. Jen dny, kdy budou koncertům v Retru vyhrazeny, nebudou patřit pátkům a sobotám.

Věříme, že nové Retro Music Hall udělá radost každému návštěvníkovi, který se ho bude hodlat navštívit v den, který mu bude sedět programově nejvíce.

Dodal: Martin Vrana
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRAND OPENING – RETRO MUSIC HALL DISCOTHEQUE

Sobota 19. 9. 2009
Vstup: zdarma
Vystupují:
..
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Bob K
21. 09. 2009 | 15:59:22
+0 | -0
Jak znicit klub
Jaro
21. 09. 2009 | 15:56:33
+0 | -0
:/
kamCZa
18. 09. 2009 | 15:44:00
+0 | -0

Retro

Uz se mocinky tesim na ty prima diskosky, jenom mi je trochu lito, ze dny, kdy budou koncertům v Retru vyhrazeny, nebudou patřit pátkům a sobotám.
koleno
18. 09. 2009 | 13:39:26
+0 | -0
vraťte nám MIND...
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika