Break4Beats přivezou Noisia

Break4Beats přivezou Noisia

20. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Každé odvětví má své pionýry, kteří neustále posouvají vnější hranice a přitahují nový zájem jak médií, tak i fanoušků. Sprint na 100 metrů má Usain Bolta, drum‘n’bass zase Noisii.
Být v čele není jednoduché, tlak okolí, velká očekávání a tak vůbec, ale když se to povede, stojí to za to. S tím by jistě souhlasil jak jamajský Flash, tak i nizozemské trio Noisia, které se přijede představit 30. října na Break4Beats.

Někteří v nich vidí nástupce The Prodigy a těžko jim to mít za zlé, to co Noisia svede se zvukem dokáže napodobit málokdo a duplikovat už vůbec nikdo. Ať už je to drum‘n‘bass, breakbeat, house nebo electro, Noisia si vždycky udrží svůj nezaměnitelný rukopis, který nelze přeslechnout.

Vedle zaslouženě vyzdvihované Noisie se představí domácí producentské duo Morebeat, které si nezaslouží o nic menší pozornost. Řízný drum’n’bass, co má koule, nic menšího od tohoto dvoučlenného tuzemského projektu nečekejte. Pardálové Sayko a Blulajta jim před nizozemskými hosty rozhodně taky neudělají žádnou ostudu a to samé platí i pro Panzera, který se toho rozhodně taky neštítí.

Barová stage připadne pod dohled chrabrým DJs z Pohonu, jmenovitě Yakovi, Kotlykovi, Parabotovi, Marccovi a Spoolovi. O promítaní se postará Pasqil.

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 30. 10. 2009
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Noisia (Nl), Morebeat, Sayko, Blulajta, Panzer, Yak, Kotlyk, Marcoo, Spool
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika