Lady Waks a další na party O´seex

Lady Waks a další na party O´seex

21. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dvou dlouhých letech se na pole moravské taneční scény vrací úspěšná klubová noc O´seex ! Někteří z Vás mají stále na paměti headlinera minulého dílu Axela Karakasise, který byl ihned po velice excelentním vystoupení zabookován na populární Apokalypsu do Boby centra.
I tentokrát jsme na hudebním vytříbenosti nešetřili a velký „comeback“ této akce s podtitulem „Time for another Revolution“, která se uskuteční v úterý 27.10.2009 ( den před státním svátkem ) opět v klubu Fléda, přinese nebývalé zážitky Vašim ušním bubínkům.

Důkazem toho, že se jedná o opravdovou revoluci dokazuje fakt, že Headlinerem nebude nikdo jiný, než nejlepší ruská djane a producentka v oblasti electro-breakz Lady Waks. Tato poměrně mladá djane se v hudebním průmyslu pohybuje od roku 1999, kdy začala kariéru jako moderátorka hihopového pořadu na rádiu „Re-Cord“. V roce 2000 se zaměřila na propagaci a produkci nyní dobře známé značky “In Beats We Trust”. Opravdové uznání však přišlo v roce 2004, kdy její akci magazín Time Out vyhlásil za nejlepší klubovou noc. “In Breats We Trust” hostil téměř každého známého Breakbeat DJ světa. Mimo úspěšných akcí má na kontě několik hudebních počinů, na kterých spolupracovala s velice známým Hardy Hardem. Lady Waks v současné době dobývá svět a jsme hrdí na to, že se podařilo zabookovat její premiérové vystoupení v ČR právě pro párty O´seex.

Další premiérou této akce bude živý koncert v podání úspěšné energické breakz a DNB kapely Le Pneumatiq. Tuto čtyřčlennou formaci, kterou tvoří DJ Howska , MC Adrenalin, Army a Miss Blueberry není zajisté třeba příliš představovat. Dalším účinkujícími budou výstřední a nezaměnitelný Dj Tvyks, který v současné době žije v Berlíně, původem z britských ostrovů Chris Sadler, brněnská ikona Dj Jerry, zástupce populárních akcí Rehab dj Nesquik, breakbeatový Marcco, djane Claire a v neposlední řadě samotný rezident této akce dj Hydrophonic.

Barová stage se na této akci ponese v rytmech electro-house music a progressive-trance, kde budou vystupovat známá jména moravského clubbingu. Headlinerem této stage bude Leo Lycra, který po menší pauze opět útočí na přední příčky oblíbenosti mezi příznivci house music, zástupce akcí In-progress dj Manack, dále Marco O, Wally D, Max Pyro a Jimmy James.

Jako velkolepou specialitu této akce lze bezesporu označit Hair-show pod taktovkou již známého studia Subrína Professional nebo možnost získání zvýhodněných kupónů od společnosti G-Food, se kterou si můžete vyzkoušet nakupování on-line !

Vstupné na tuto akci bude 199kč v předprodeji o kterém budeme informovat a 249 Kč na místě.

Dodal: Rostislav Mikulka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

0´SEEX

Úterý 27. 10. 2009
Vstup: 199 / 250
Vystupují:
Lady Wax, Le Pneumatiq, Tvyks, Hydrophonic, Jerry, Chris Sadler, Nesquik, Marcco, Claire, Leo Lycra, Manack, Marco O, Wally D, Max Pyro, Jimmy James
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika