Studio 54 láká na víkendové afterparties

Studio 54 láká na víkendové afterparties

01. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
za zábavou v naší metropoli i první říjnový pátek a nevíte kde to žije i po zavření Vašeho oblíbeného klubu? Buďte si jisti, že v čase, kdy všechny kluby zavírají, se rozjíždí mejdan nabitý skvělou atmosférou v renomovaném pražském
afterklubu - Studio 54.
Tentokrát vystoupí sestava předních rezidentů tohoto klubu v čele s charismatickým Yanem Darkem, producentem a djem v jedné osobě - Petem Walkem, půvabnou Adlet a Veekayem.

Ti všichni se zaručeně postarají o výbornou atmosféru celé afterparty, na které Vám budou servírovat to nejlepší, co současní světoví producenti nabízí. Buďte si jisti, že sety plné energie, pozitivní nálady a euforických gradací Vás dostanou a protančíte tak vaše střevíce!

Velkolepá nedělní afterparty po narozeninové edici Studio 54 Night 4.10. ve Studiu s Madmanem, Faithem, Migellem a Smokem!

Nejen pro ty, kteří se chystají v sobotu večer na speciální narozeninovou edici Studio 54 Night do prestižního pražského klubu - Meccy, si jednička mezi českými afterkluby připravila jedinečnou afterparty, na které vystoupí účastníci Birthday edition, kterými jsou oblíbený Madman, Faith, Migell a Smoke!

Ať už budete trávit váš sobotní večer v pražské Mecce na Studio 54 night nebo v jakémkoliv jiném oblíbeném klubu, měli by jste mít na paměti, že si Váš rozjetý mejdan můžete prodloužit v renomovaném českém afterklubu - Studio 54, na jehož nedělním programu je připravena exkluzivní narozeninová afterparty,na které vystoupí i oslavenci, jež Vás budou bavit po celou sobotní noc v pražské Mecce.

Tím prvním je brilantní dj s vytříbeným vkusem pro výběr tracků - Madman. Mimo něj všem přítomným pod pomyslným djským kotlem zatopí oblíbený Faith, Smoke a usměvavý Migell.

Těšit se můžete na parádní narozeninovou atmosféru v podání odborníků na slovo vzatých, kteří si pro Vás tentokrát připraví speciální narozeninové sety, které budou obsahovat to nejlepší z jejich recordbagů včetně nejnovějších tracků, které mají drive a díky kterým se budete skvěle bavit až do odpoledních hodin.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, nemusíte zoufat, protože se na nadcházející afterparty můžete skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají drink dle vašeho přání!

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika