Kool & The Gang v Praze!

Kool & The Gang v Praze!

08. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kool & The Gang v Praze! I takhle strohá věta někdy stačí, aby bylo všem jasné, že se chystá koncert legendární americké skupiny, která za 45 let aktivní kariéry dokázala na poli funku, jazzu a R&B to, co se už nikdy opakovat nebude.
Hity jako Celebration, Cherish, Jungle Boogie (ano, “ta z Pulp Fiction“), Summer Madness, Fresh, Get Donw On It, Ladies Night nebo Open Sesame jen podporují pověst nejdéle koncertující R&B skupiny vůbec, která rozesela svou hudbu do světa na více než 70 milionech prodaných nosičích (31 zlatých a platinových alb.)



Jejich přínos do hudební historie je nesporný stejně jako např. u Jamese Browna, George Clintona, Maceo Parkera nebo Ray Charlese. Jako jedna z mála kapel dokázali Kool & The Gang nabídnout každé ze tří generací, kterou hudebně „odchovali“, to nejlepší a udržet se na špici nejen hitparád, ale také v mysli těch, kteří na ně nedají dopustit a nenechají tuto opravdovou legendu odejít do hudebního důchodu. Při shlédnutí a poslechu jejich energické koncertní show je ale všem jasné, že pánové Robert „Kool“ Bell, Khalis Bayyan a.k.a. Ronald Bell, George Brown ani Dennis Thomas nemají do důchodu ani nakročeno.

Pokud si chcete ve státní svátek užít pořádnou funkovou “celebration”, není 28.10. lepší volby než vyrazit do pražského klubu SaSaZu. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejích sítě Ticketpro za 650czk (cena platná pro prvních 500 kusů). Uvádí SaSaZu Prague.

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: KOOL & THE GANG

Středa 28. 10. 2009
Vstup: 650 Kč (cena platná pro prvních 500 lístků)
Vystupují:
Kool & The Gang (usa)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika