Tech-House.cz Nite

Tech-House.cz Nite

13. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A ještě jeden valmi lákavý tip na sobotní večer nabídneme a to na Bukanýru, kde bude noc v režii hudebního serveru tech-house.cz a jak jinak, než v tech-housevých rytmech. Mimo jiné velmi vtipný článek.
Tech-house.cz: Dovolujeme si Vás pozvat na vyjimečnu schůzi THCZ nite, v sobotu 22. 10., konající se na ledoborcu Bukanýr, který kotví pod Čechovým mostom v centru Prahy.

Po excelentnim Asadu Rizvim Vám narodní podnik Tech-house.cz přiváží londýnského horníka CHRISe PASCOEa, který v České republice ještě nikdy nefáral!

Tento velmi pracovitý a houževnatý, 41 letý horník patří v současné době mezi nastupujicí generaci hutnicko/tech-housového průmyslu ve Velké Britanii. Jako důkazem toho, může být důvěra britských narodních podniků: Reverberations (uk), Evasive (uk) Suspect Package (uk) a dalších. Chris Pascoe take vlastní svou firmu na výrobu uhlí a koksu, která se jmenuje Sulky a již se může pochlubit 2 vyfánými doly.

Jeho směnu doplní residentní slévači Drahota, Brady a Blond, který nastoupí k soustruhu společně s Raidemem. Stroje zapiná J_Cob ve 21:00.

Přijďte sa podivat na božsků šichtu těchto pracovitých hutniků. Všichni jste srdečně zváni! Vstup je zcela ZDARMA!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika