Berlíňan Matthias Paul alias PvD

Berlíňan Matthias Paul alias PvD

21. 10. 2009  |  Autor: Tigi  |  Komentáře (0)
Poslední víkend v říjnu se v Německé Columbiahalle uskuteční Paul van Dyk night, k příležitosti předávání cen MTV. Mimo to jeho track We are one zazní v souvislosti s oslavou pádu Berlínské zdi.
Ve čvrtek 5.11.2009 můžete být svědky předávání cen Music Television, které se uskuteční v Berlíně. V pondělí 9.listopadu zazní Paul van Dykova skladba "We Are One" na oslavě blížícího se 20. výročí pádu Berlínské zdi. Symbolem oslav bude i obří domino, které svým postupným pádem před Braniborskou bránou, bude symbolizovat konec studené války a komunismu ve východní Evropě v roce 1989.



Této šance se chopil tým kolem Paul van Dyka a 31.října uspořádá jedinečnou párty (pod záštitou MTV), s jeho jménem ve světoznámé Columbiahalle.

A na koho se můžeme těšit? Giuseppe Ottaviani, který nám představí jeho první sólové album GO a s kterým brzy vyjde na našem serveru rozhovor. Nicka Warrena, jakožto anglická legenda z projektu Way Out West. Filo & Peri, americká dvojka dorazí pod značkou Vandit s jejich novým trackem Nightplay.

Samozřejmostí je i účast třetího muže žebříčku Dj Magu Paul van Dyka. Paul bodoval se singlem Home na předávání cen Trance Awards ,takže se můžete těšit na živé vystoupení zpěváka Johnny McDaida, který propůjčil svůj unikátní hlas právě tomuto tracku. Když k tomu dodám, že vstup je za „směšných“ 15.50,- euro, není co více dodat.

www.paulvandyk.com

zdroj: internet
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EMAS PAUL VAN DYK NIGHT

Sobota 31. 10. 2009
Vstup: Předpordej 15.5,- euro
Vystupují:
Paul van Dyk, Giuseppe Ottaviani, Nick Warren, Filo & Peri
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika