Techno & Minimal kalendář 11/2009

Techno & Minimal kalendář 11/2009

29. 10. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (3)
V listopadu se můžou příznivci techna a minimalu těšit na slušnou řadu klubovek probíhajících ve všech koutech naší republiky. Pokud by ovšem ani to někomu nestačilo, jedna z nejzásadnějších domácích techno akcí oslaví své kulaté jubileum, na které pozvala řadu zahraničních i domácích djs, kteří budou určitě stát za poslech. Více v našem tech-minimalovém kalendáři s číslem 11.
06.11. - Elektra
Oliver Koletzki aneb majitel labelu Still vor Talent, který v září vydal své druhé album „Großstadt Märchen“, se skoro po 2 letech vrátí na Flédu. Obrovský sympaťák z Berlína se tak v Brně představí už potřetí. Společně s ním brněnský klub poctí svou návštěvou projekt Popnoname live z Kolína.

06.11. - Hauz (Bristol, Letohrad)
V letohradském klubu Bristol proběhne další díl klubovky Hauz zaměřené primárně na minimal, tech house a deep house společně s djs Molczikem a domácím Subsistem. O závěr party se postará deep houseový Mulli.

06.11. - Restart
A do třetice to samé datum a další skvělá akce ve znamení minimalu s názvem Restart, ovšem tentokrát na úplně druhé straně republiky - v Opavě. Do legendárního klubu Mrkev pozval resident akce Peter Wünsch jako speciálního hosta brněnského minimalistu Shalu.

07.11. – Groove
V královéhradeckém Eventu zahraje nejznámější česká djane Lucca. Na klubovku Groove ji pozval resident noci dj Miquel.

07.11. - Octagon
V sobotu budou Perpetuu v Brně vládnout především rytmy hbitého nefalšovaného techna pod taktovkou dvojice Steen + Spiriakos. Mezi dalšími djs noci Octagon nebude chybět ani domácí oblíbenec Nois a ještě jedno duo - Jack&Joker.

07.11. - Human Traffix
Hned z kraje listopadu pražský klub Roxy připravil vystoupení dvou jmen, která v české kotlině není třeba zevrubně představovat. Londýnští pionýři elektronické hudby Layo s Bushwackou se v Roxy představí hned ve speciálním čtyřhodinovém setu! O další kvalitní tech-houseový doprovod noci se nepostará nikdo jiný než resident Loutka.

14.11. - Bubbles digital night

A je to tu zase, Houseboat u Bukanýra se bude opět pohupovat na vltavských vlnách v rytmu techna a minimalu a to především díky pořádající dvojce Insect Elektrika.

20.11. - Apokalypsa 10 Years Anniversary

32. díl Apokalypsy pokřtí úplně nový prostor na konání kulturních akcí - pavilon P na brněnském výstavišti. Hlavním tahákem akce bude live show Collabs 3000 - společný projekt Chrise Liebinga & Speedy J. Druhým debutem na tuzemských akcích bude guru japonské techno kultury Ken Ishii, v live vystoupení zahraje brazilský Elton D. Po menší odmlce v Čechách zahraje Surgeon a po naopak zřetelně kratší pauze se českému publiku představí Slovinec Umek, který sklidil na letošním Hradhouseu obrovský úspěch. Hlavním hostem hard techno sekce bude Tobias Lüke aka O.B.I.

21.11. - Alles Gute

Awacs a Milan Kroutil to tentokrát měli s výběrem hostů na svou klubovku Alles Gute jednoduché. Awacs si vybral jako prvního hosta "magioňáckého" Click Joea a parťák Milan Kroutil pozval legendární figuru západních čech, vinylového virtuoza Alibabase z Ganjabádu, společně tak opráší projekt Safra Duo. Jak už program napovídá, listopadové Alles Gute bude "safra" dobré!

27.11. – Midi special
Nejen každou středu, ale i poslední listopadový pátek zazní v Perpetuu kvalitní minimal pod hlavičkou party Midi. Hlavním hostem „speciálního vydání této klubovky bude maďarský dj Chaab společně s krajanem djem Safim. Line up doplní residenti Shala a Devis. Mezi další hosty „tradičního“ středečního Midi pak budou v listopadu patřit DaLiu, Sonja a Kellys.

28.11. - We Do Techno!
We Do Techno! Tak se jmenuje clubbing v klubu Neutral v Plzni, kam byl pozván minimalista a jedna půle projektu Klika – dj Subsist.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kathrin
02. 11. 2009 | 12:12:14
+0 | -0
ja prekvapen z party kooki v zeru... dobry deutsch minimal

sorry neumet dobre cesky:-(



S
01. 11. 2009 | 20:40:12
+0 | -0
Awacs: opraveno.

Line up Bubbles nebyl nikde zverejnen, proto zminena pouze Ins.El.

pro ostatni: Pokud mate zajem zverenit presne line upy akci, zverejnujte jej pls vcas ;)

31. 10. 2009 | 17:25:19
+0 | -0

Alles Gute

nejak chybicka se vloudila, na Alles Gute 21.11. bude Click Joe, Alibabas, Milan Kroutil, Awacs.).......

jinak na Bubbles digital night budou Easy Changes z Ruska/Nemecka!!!!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika