Jesse Voorn na páteční Vogue

Jesse Voorn na páteční Vogue

02. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na pátek 6. listopadu se připravte na porci skvělé muziky a originální módy – čeká vás další pokračování oblíbené klubovky Vogue. Hlavní hvězdou večera bude nizozemský dj Jesse Voorn, ambasador charitativního projektu Dance4Life, který má za úkol prevenci proti AIDS.
Za mixpultem nebude pochopitelně chybět rezidentka noci LayDee Jane, dále Dj Fcuk, DejFF a na druhé scéně vystoupí djka Clara Bailar, hudební projekt Trancegate a Carl Lope. Jak se stalo již pravidlem, dostanou během večera prostor také nadějní mladí návrháři. Tentokrát představí své kreace tým návrhářů ODD-ROOM DESIGNERS.

Pro listopadový díl klubové noci VOGUE si rezidentka noci LayDee Jane pozvala zahraničního hosta – Jesse Voorna. Tentokrát půjde o víc než o hudbu a originální módní show. Jesse Voorn je totiž společně s LayDee Jane ambasadorem charitativního projektu Dance4Life, který se zabývá celosvětovou osvětou nemoci AIDS především mezi mladými lidmi. Projekt podporuje celá řada světových TOP DJs jako Ferry Corsten, Tiësto a další. Jesse Voorn patří mezi ty holandské DJs, o kterých se v současnosti nejvíce mluví. Není proto divu, že pravidelně vystupuje na festivalech jako Dance Valley nebo v nejlepších klubech. Publikum si získává unikátním mixem jackin´house, tech-house a electra. Jako producent debutoval v dubnu 2007, deskou Get It Done na Deal Records/Armada a tento track hraje britské BBC Radio 1 a TOP DJs jako Marco V, Tomcraft, Sasha a další.

dj LayDee Jane

Ani tentokrát nebude chybět zpestření v podobě módní show, v které se představí Odd-Room designers. Za projektem stojí tři mladé designérky, z nichž každá vytváří kolekce v limitovaném množství pod vlastní značkou, a to ODIVI (Iva Burkertová), JAKOBY (Kristýna Javůrková) a COUR-NOUT (Nikola Hostonská). Vybrané kousky z jejich kolekcí můžete koupit na e-shopu www.odd-room.com či v showroomu na Plzeňské 33 společně s výběrem toho nejlepšího od mladých evropských designerů v limitovaných edicích. Nenechte si ujít show plnou skvělé módy, tance a vlasových kreací Studia Roharo Lucie Gabrhelové.

Za mixpultem na hlavní stage se postupně vystřídá dj Goofy z Francie, Fcuk a Dj DejFF. Pestrý program tentokrát nabídne druhá scéna klubu. Zahraje zde půvabná DJka Clara Bailar, kterou proslavily její vystoupení a produkce i za hranicemi ČR. Kromě produkce taneční hudby ji v současnosti zaměstnává i příprava hudebního materiálu pro druhý nezávislý francouzský film. Live set odehraje projekt Trancegate, tentokrát však představí klidnější skladby ze své produkce. Chybět nebude ani ďábel za gramci - Dj Carl Lope.

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Jesse Voorn (Deal Rec., Nl), LayDee Jane, Goofy, Fcuk, DejFF 2nd stage - Clara Bailar, Trancegate, Carl Lope
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika