Rozhovor s Matamar djs

Rozhovor s Matamar djs

09. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rozhovor s Matamar djs před připravovanou párty Revolution, která s podtitulem Language of Trance Edition proběhne v pátek 13. 11. 2009 v klubu Alien v Rychnově nad Kněžnou.
Ahoj kluci. Všechny návštěvníky plánované šesté Revolution „Language Of Trance Edition“ by určitě zajímaly nějaké informace o vás. Mohli byste se nám nějak stručně představit? Jako třeba odkud jste, co hrajete,věk, míry a tak …

Ahoj, jsme Matamar, jsme z Prahy, hrajeme elektronickou taneční hudbu, je nám dohromady přesně 44 let a pokud chcete znát naše míry, tak si nás můžete v pátek změřit přímo na párty.



Jak už sám název napovídá, jedná se o akci, která proběhne v duchu „trancového jazyka“ přesně podle vaší pravidelné radio show. Můžete nám tuto radio show nějak přiblížit? Jak často a kde si vás můžeme naladit atd. ?

Radioshow Language of Trance můžete naladit každé dva týdny a to premiéru v pátek na Fun 1 Station (www.fun1.cz) a nebo reprízu následující neděli na Sensation Factory (www.sensationfactory.cz). V naší dvouhodinovce v éteru prezentujeme to nejlepší co za daný měsíc vyšlo a nebo brzy vyjde a součástí je vždy také exlusivní guestmix od světových djs. Pro více informací stačí navštívit naší stránku na www.facebook.com/matamar, kde se také můžete stát našimi fanoušky.

Jak dlouho vůbec hrajete společně pod názvem Matamar? A jak dlouho jste vystupovali samostatně než vznikl projekt Matamar?

Pod názvem Matamar hrajeme něco přes tři roky a tak také vystupujeme od začátku.

Hrajete už od začátku styl, kterým se prezentujete dnes? Jaký byl váš stylový vývoj? Věděli jste už od začátku, že se chcete vydat tranceovým směrem?


Za dobu našeho hraní jsme si prošli de facto všechny odnože tranceu od hard až po progressive house, ale dnes dost záleží na akci a na publiku. Máme rádi klasiku, ale občas si rádi vrznem.

Jako projekt Matamar máte za sebou mnoho úspěchů. Ať je to skvělé umístění v DMA, či hraní se zv učnými jmény. Jakého úspěchu ve vaší kariéře si zatím vážíte nejvíc?

Rozhodně pro nás bylo poctou hrát v prestižních klubech po celé ČR a také na mnoha zajímavých akcích, jako byla například brněnská Apokalypsa. Jsme ale velmi pyšní naši zavedenou značku Language of Trance –jako klubovou noc, která ve své době nastartovala klubovou tranceovou scénu v Praze a kde se vystřídala jak česká špička, tak zavedená jména světové scény a také jako naší současnou radioshow, která si v poslední době získává velkou pozornost i v zahraničí a se kterou máme velké plány do budoucna…

Téměř každý dj má nějaké své vzory, nějaké cíle, něco, čeho by chtěl strašně moc dosáhnout! Jak je to u vás! Jaký je váš dj-ský vzor? Máte nějaký svůj sen, čeho byste chtěli jako dj´s dosáhnout?

Popravdě asi nikdo konkrétní by se nenašel, ale kdybychom měli vyzdvihnout někoho konkrétního, tak je nám nejbližší produkce Ferryho Corstena. Co se týče našich cílu, tak bychom rádi s naší radioshow oslovili co nejvíce lidí po celém světě.

Někde jsem se dočetl, že se teď usilovně věnujete také vlastní produkci. Jak jste v tomto směru daleko? Můžeme v brzké době očekávat nějakou pecku od Matamarů?


Momentálně nám na produkci nezbývá moc času, ale připravujeme pro naše fanoušky speciální multižánrový projekt spojený s živým vystoupením, takže se nechte překvapit.

O rychnovské Alienu jste předpokládám asi ještě moc neslyšeli. A mám takový dojem, že asi ani o Rychnově nad Kněžnou. :-D Jak se sem těšíte?

Těšíme se.

Co zaplňuje zbytek času, když odmyslíme hraní? Studujete? Pracujete?

Nepracujeme,vrzáme, hon… čumime na péčko a na fejsbuk, hrajem na elektromandolínu a tak , no znáte to..:-)

Co ženský? Popiště nějak svou vysněnou holku? Jak by měla vypadat ideální žena pro Matamary? :-D

160-165 cm, 44-55 kg, brunetka – hnědé až tmavě-hnědé vlasy, polodlouhé až dlouhé vlasy, jemné pihy přes nosík, hluboké hnědé oči, kůzlátka č. 2, a zbytek podle nálady … a sem tam slobost pro zrzky..:-)

Na co vás tedy ta ideální žena může pozvat? Jaký je váš nejoblíbenější drink? Co budem pít v Alienu? :-D

Martin (Matamar): Iron s kolčou
Marek (Matamar): Okena s limčou

Co říkáte na výsledky každoroční ankety britského časopisu dj Mag, djMag TOP 100 dj´s?

Tato anketa vypovídá spíše než o kvalitách jednotlivých djs, o kvalitě jejich marketingu (viz D. Guetta, Bobina atd..)

No už nevím na co bych se vás měl zeptat! Je něco, co byste chtěli vzkázat rychnovským Partypeople?


Ať dorazí pokud chtějí zažít něco, co ještě nezažili a neviděli a že určitě máme co nabídnout.

P.S. náš manažer (23-jednotku si domyslete:) vzkazuje, že má dorazit co nejvíce děvčat, jelikož prý i on má co nabídnout .


Tak v Alienu se budem těšit… zatím ahoj

Koukejte dorazit!:)

Dodal: Michal alias dj Rossignol
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REVOLUTION LANGUAGE OF TRANCE EDITION

Pátek 13. 11. 2009
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Matamar Djs, Rossignol, Petr Hauz, a Martin P.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika