Teebee a Alix Perez na Take Control

Teebee a Alix Perez na Take Control

08. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední Take Control v roce 2009 po dvou letech opět přivítá norského mistra mrazivých zvuků. Teebee však nevystoupí jako jediný headliner, nové album 1984 přiletí do Prahy představit i mladý britský talent, Alix Perez.
Teebee se do srdcí českého publika zavrtal na přelomu tisíciletí hlavně díky atmosférickým skladbám z labelu Certificate 18 a Subtitles. Vždy platil za kvalitního producenta nápaditých tracků plných taneční energie a za velmi zručného dje, vyznačujícího se chirurgicky přesnými mixy a specifickými scratchi. V posledních letech tvořil společně s Calyxem, s nímž v roce 2007 vydal velmi ceněné album Anatomy. Teebeeho vztah k Take Control je již téměř familiérní, představí se na ní už potřetí.

Teebee

Organizátoři proto sáhli i do vod méně probádaných a pozvali k osvědčenému jménu i Alixe Pereze, reprezentujícího novou vlnu producentů, zaměřujících se po vzoru legend jako Calibre nebo Marcus Intalex na minimalističtější, soulful a deepovější polohy drum & bassu. Jeho skvělý start na vydavatelstvích Horizons, Soul:R nebo Subtitles ho brzy dovedl k natočení prvního alba. 1984 vydal dnes již velmi prestižní label dje Frictiona – Shogun Audio.

Z českých djs se dočkáte IM Cyber (s doprovodem MCho OneTwo ze skupiny Navigators), back2back set předvedou Suki a Akira, a prostor dostane ale i mladý, nadějný dj Okan ze Sunlab crew. Druhé stage se společně s rytmy nu jazzu, downtempa, broken beats a dalších experimentů ujmou Click Joe, Milky a Mooris.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji Ticketstream za cenu 180 Kč + poplatky a nebo na místě za 250 Kč. Více informací o akci naleznete na www.takecontrol.cz

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 27. 11. 2009
Vstup: 180 / 250 Kč
Vystupují:
Teebee (Subtitles rec., Nor), Alix Perez (Shogun Audio rec., Uk), IM Cyber, Suki b2b Akira, Okan Milky, Mooris, Click Joe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika