Dara Rolins a hosté v SaSazu

Dara Rolins a hosté v SaSazu

09. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Velkolepý hudební projekt, do kterého se Dara Rolins pustila, vyvrcholí již tento týden v pražském klubu SaSaZu. O reportoár se s Darou podělí např. Paľo Habera, Tina, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová a dj Wich.
Dva kamiony plné nejmodernější techniky promění klub v koncertní sál, který je hoden hostit kompletní 40 členný symfonický orchestr pod taktovkou Davida Solaře. Od smyčcových nástrojů přes klavír, harfu až po djský pult. I to už dává napovědět, že repertoár bude opravdu pestrý.

SaSazu PRague

V originálních duetech tak dojde na známé skladby v opravdu zajímavém podání. Hlediště nabídne hned několik zón k sezení a stání, k čemuž je neprojektována i zvuková aparatura, která byla designována tak, aby bylo dosaženo maximálního pokrytí prostoru. Sálu budou dominovat tři velké křišťálové lustry a vizuální stránku doplní nejmodernější LED systém v ČR, na kterém se také bude promítat po skončení koncertu dokument z jeho příprav.

Dara Rolinc, Matěj Rupert

Součástí show bude i nahrávání vánočního CD, které se objeví na pultech 30. listopadu a bude obsahovat to nejlepší, co si všichni, kteří přijdou 11. a 12. listopadu do klubu SaSaZu, mohou vychutnat živě v jedinečné atmosféře společně se všemi váženými hosty, které si Dara pozvala. Zkouška s umělci a orchestrem proběhla začátkem tohoto týdne a dopadla na výbornou (viz. foto).

Součástí koncertů bude i prodejní výstava fotografií kalendáře "Odvaha pomáhat" a další hudební program, který následuje po skončení koncertu. Všichni mohou také okusit některý z originálních koktejlů z Frisca, které je generálním partnerem nejen na každém baru, ale i vánočních koncertů Dary Rolins.

Dara Rolinc, Tonya Graves

Vstupenky na pražský koncert lze zakoupit v cenových kategoriích od 690czk do 1400czk ve všech předprodejích sítě Ticketpro. Všechny vstupenky k sezení jsou číslovány. Koncerty, které měly proběhnout 10.11. v Bratislavě a 17.11. v Košicích, byly zrušeny. Tento fakt se však pražských koncertů ani v nejmenším nedotkne.

Termíny vánočního tour:

11.11.2009 / SaSaZu Prague
Dara Rolins a hosté (Tina, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera…)

12.11.2009 / SaSaZu Prague

Dara Rolins a hosté (Tina, Tonya Graves, Matěj Ruppert, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera …)

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert. DARA ROLINS A HOSTÉ

Středa 11. 11. 2009 až Čtvrtek 12. 11. 2009
Vstup: 690 Kč, sezení 990 Kč, sezení u pódia 1400 Kč, VIP galerie 1400 Kč
Vystupují:
Dara Rolins, Tina, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Dan Bárta, Marta Jandová, Wich, Paľo Habera…)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SKS
10. 11. 2009 | 22:51:42
+0 | -0
strašné...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika