10. Února přiletí do Prahy Rachid Taha

10. Února přiletí do Prahy Rachid Taha

30. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rachid Taha je především pozoruhodný muzikant, který spojil do jedinečné podoby tradiční hudbu severní Afriky a středního Východu se západním rockem, punkem a tanečními elektronickými rytmy. Po třech letech se konečně 10. Února vrátí do Čech, aby v pražském Lucerna Music baru představil své nové album BONJOUR.
Tento koncert bude velkou událostí, protože Rachid Taha je mužem, který dostal arabské písně a melodie až na nejvyšší stupně světových žebříčků. Tento rebel a bojovník proti rasismu, nesnášenlivosti a chudobě vystupoval už takřka po celém světě a jeho koncerty jsou vždy velkou show plnou skvělé muziky, taneční energie a uhrančivých arabských melodií a rytmů. V Praze se objevil Rachid Taha již dvakrát a vždy bylo beznadějně vyprodáno, proto tentokráte neváhejte s včasnou rezervací vašich lístků. Předprodej začíná 7.12 v obvyklých předprodejích. Předprodej bez poplatků bude pouze na pokladně Lucerna Music Baru a na www.moveticket.cz. Pokud ale navštívíte tento čtvrtek 3.12. koncert francouzsko-amerických Moriarty, máte šanci získat lístek na Rachida Tahu za půlku předprodejní ceny! Pro prvních 30 návštěvníků, kteří si zakoupí vstupenku na místě bude od 19h na pokladně Paláce Akropolis připravena speciální nabídka 50% slevy na únorový koncert Rachida Tahy v pražském Lucerna Music baru.

Ceny v předprodeji: od 580Kč do 800Kč + poplatky (vždy až do vyprodání určitého počtu)
Prvních 250 vstupenek za cenu 580Kč, dalších 250 vstupenek za cenu 700Kč atd. K dispozici bude také 70ks vstupenek k sezení na balkon za 1100,- + poplatky

Dodal: Lukáš Kolíbal, Jahmusic
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika