Kalendář koncertů 12/2009

Kalendář koncertů 12/2009

07. 12. 2009  |  Autor: YannD  |  Komentáře (1)
Poslední měsíc v roce přináší podobně jako jeho jedenáct sourozenců opět nabídku koncertů, kterými si můžete zpříjemnit předvánoční čas. Je jich pravda o něco méně, přesto se v nich dají najít jména více než zajímavá.
9.12. – Lealoo
Kapela Lealoo je poměrně mladá atrakce v cirkusu zvaném Praha – zdejší kluby má už vcelku projeté a má tak vytvořen základ pro další rozběh do hudebního světa, kterým bude především chystané turné v roce 2010. Ti zvědavější si Lealoo mohou dát ještě letos, a to v jejich domovském klubu Gross a jako vždy s působivými projekcemi.

9.12. – Benefiční koncert ke Dni lidských práv
Amnesty International pořádá v Roxy benefiční koncert na podporu vzdělávání dětí s podtitulem Muzykou za lepšý vzdělání. Benefiční koncert je součástí kampaně Změníme to! informující o nerovném přístupu dětí ke vzdělání. A na koho se můžete těšit? Jsou jimi kapely Švihadlo, Traband a The Spankers.

10.12. – Sunflower Caravan
Hned o den později rozvibruje stěny Roxy tuzemská formace Sunflower Caravan, dnes již zdaleka ne neznámá, a aktuálně koketující se zpěvem frontmana Andyho. Jako bonus si přičtěte předskokana Jamese Nema z britské kapely Nemo, rovněž českými fanoušky již prověřené, a o dojezd se postará neméně zajímavý host Dean Rosenzweig, známý z kapely I AMX.

10.12. – Toxique
Toxique si i letos připravili speciální vánoční koncert, tentokrát v Paláci Akropolis. Koncert bude vrcholem SOFAsticated Tour a krom již tradičního rozdávání dárků bude tento večer rozloučením s pohovkou, která svým odchodem ukončí jednu éru této progresivní kapely.

11.12. – Gogol Bordello
Gypsy punk, prostě punk dechovka v Čechách dobře známá, je zpět. Po letní smršti na festivale Rock For People tentokrát zbourá Eugene Hutz se svou partou Malou sportovní halu. Kdo chce protančit střevíc, neměl by chybět, tahle hudba roztančí na maximum.

12.12. – Air
Jednoznačný koncert měsíce. Francouzští Air v Praze. Konkrétně v SaSaZu a s novou deskou Love 2. Dvojice Jean-Benoît Dunckel a Nicolas Godin je zpět v plné síle a fanoušci jsou oprávněně nervózní. Tohle bude totiž hudební zážitek par excellence.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Adéla
09. 12. 2009 | 15:05:24
+0 | -0
A co Laibach? :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika