Tip na techno alba a kompilace na prosinec

Tip na techno alba a kompilace na prosinec

13. 12. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (3)
Prosinec byl velmi štědrý a nadělil pěkné množství velmi povedených singlů. Pokud stále ještě nevíte, jaký sound (si) nadělit pod stromeček, zkuste se inspirovat našimi typy, které jsou tentokrát přímo labužnického rázu!

Alexander Kowalski - In The Heat Of The Night

O Alexandrovi poslední dobou nebylo moc slyšet. Přes rok nebylo po jeho releasech ani vidu ani slechu. Kowalski ale nezahálel a ve studiu mezitím pilně pracoval na svém nejnovějším počinu s názvem „In The Heat Of The Night“, které spatřilo světlo světa koncem letošního listopadu na labelu Damage Music. Jedná se opět o právoplatnou „Kowalskiho“ placku, která obsahuje přesně to, co člověk od Alexandra očekává: groove, průbojnost, emoce, svébytnost. Prostě Kowalski. Release vřele doporučuji a vzkaz pro Alexandra: Vítej zpátky!

Chris Liebing & Speedy J - Discombobulated

Německo-holandské duo aka Collabs 3000 se nedávno představilo i na posledním dílu Apokalypsy. V jejich případě se ale nejedná pouze o výborné djs, ale rovněž jsme měli tu čest i s vynikajícími producenty. Chris a Speedy se spolu nesešli ve studiu rozhodně poprvé a na jejich posledním releasu je to znát. Právě tihle dva dneska udávají společně s dalšími kolegy směr dnešního techna a jeho sound představují i na novinkovém „Discombobulated“. Velmi inteligentní techno s groovy prvky tak vytváří opět velmi zdařilý majstrštyk pod značkou této dvojky. „Discombobulated“ vychází na labelu Rekurs.

Berkson & What - Ghosts

A teď z trochu jiného soudku. Pokud máte rádi tak trochu house v kombinaci s technem, melancholií a mystickou atmosférou, pak musíte slyšet čerstvý počin od pánů Berkson & What s jednoduchým názvem „Ghosts“. Velmi intenzivní beaty vyprodukované na základě tradičního chicagského soundu dělají z jejich skladeb opravdový zážitek. Syntetický zvuk, intenzívní beaty a hluboká atmosféra společně vytváří velmi zdařilý celek, jež vychází na renomovaném labelu páně Steve Buga Poker Flat. Že by další kandidát na release letošní zimy? Posuďte sami.

Marcel Dettmann / Tama Sumo & Prosumer - Phantasma Vol. 3

Všechno ohledně tohoto releasu vám již od začátku našeptává – „kup si mě“. Ať už se jedná o pouhý obal nebo samozřejmě vynikající sound, máme tu dohromady opravdové umělecké dílo. První skladba Marcela Dettmanna „Helix“ těží hlavně díky nápaditým dubby rytmům v kombinaci s jeho roztodivnými, dalo by se říci až „obhroublými“ beaty. Vynikající záležitost, na kterou nenarazíte každý měsíc.

Druhá skladba v pořadí "Alien Mutts“ z dílny Tama Suma se drží spíše tradičního soundu – inspirace chicagským housem je zde citelná od začátku do konce.
Obě dvě skladby tvoří velmi zajímavý releas, který doporučuji k poslechu hlavně díky prvně jmenované skladbě „Helix“. Phantasma Vol. 3 vychází na labelu Diamonds & Pearls Music.

Losoul feat. Fadila - Time Passes EP

Losoul se vrací se singlem Time Passes k francouzským kořenům společně s hostujícím vokalistou Fadilou, který releasu dodává náležitou živelnost a neopakovatelnost. Tento po celou dobu skvěle „bublající“ release skvěle pulzuje, je proložený skvěle propracovanými deepově – váhavými basy. Toto EP je vynikající k domácímu poslechu na kvalitním soundsytému, velmi vhodné do útulných klubů jako podklad či se jistě ujme i jako materiál pro povedenou „privat party“ probíhající za svitu tlumených světel několika lamp a clony cigaretového kouře… Check it ;)!Vyšlo na labelu Freak n' Chic.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
S
15. 12. 2009 | 16:02:36
+0 | -0
spatne jsem to jmeno vysklonovala, tak to vzbudilo zdani ze jde o muze,pardon
Fill
14. 12. 2009 | 20:01:31
+0 | -0
Tama Sumo je zenska
Fill
14. 12. 2009 | 10:11:46
+0 | -0
Dekuji uz tam davam beatport a honem poslechnout:o)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika