Monster Ball III. v Crossu

Monster Ball III. v Crossu

18. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední sobotu v měsíci říjnu Vás chceme pozvat na největší Halloweenskou party v Praze. K tomuto účelu v úžasných interierech klubu Cross bude na 3 stageích připravena ochutnávka všech možných hudebních stylů včetně živých vystoupení třech kapel, každě trochu z jiného soudku.
Poslední sobotu v měsíci říjnu Vás chceme pozvat na největší Halloweenskou party v Praze. V úžasných interierech klubu Cross bude na 3 stageích připravena ochutnávka všech možných hudebních stylů včetně živých vystoupení třech kapel, každě trochu z jiného soudku.

Již od 9. hodiny večerní bude připravena lahůdka večera – legendární Plastic People Of The Universe – parta rock ‘n’ rollových šílenců, kteří značně ovlinili před i polistopadovou atmosféru v ČR. Jako další živý projekt přijde na 1. scénu stará známá rozjetá partička pěti Mexikánců, hrajících od funky přes jazz, blues až k jejich oblíbenému soulu. Tahleta kapelka opravdu nenechá nikoho posedávat ani postávat a je tím nejlepším na zahřátí před posledním živým projektem – Face2face – známá to pětice, která kombinuje DJský deep/tech house set s živými nástroji.

Na ostatních DJ stageích ocení každý z vás kombinaci všech stylů od drum’n’ bassu, přes breakbeat, deephouse až k world beatům s nádechem balkánské dechovky.

V průběhu večera vás překvapí občasné divadelní performace připravované alternativními umělci z Le mimo show. Po celou noc se bude v klubu Cross kromě lahodně ledového Gambrinusu za 20 kč podávat i chutné pohoštění.

Celá akce navíc proběhne ve prospěch Nadace na ochranu zvířat, která přislíbila věnovat fin. prostředky na útulky pečující o handicapovaná a trápená zvířata.


1. Live stage:
- The Plastic People Of The Universe
- Pablo’s Majik Karpet
- Face 2 face
- MOnster MAsh Up (all stars jam session)

2. Dance mix stage:
- Turtlesquad DJs /Bukanyr.cz/ (break beat)
- DJ Giggles /House.cz/ (drum’n’bass)
- Gnina /Undermedia/ (world beats)
- Nitrop@nk
- Kiara

3. Chill out:
- M&gors sound system DJs (deep house)
- Groof (house)
- Vik / (deep house)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika