Sonority a nové EP Těhotenství

Sonority a nové EP Těhotenství

03. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Elemental Music label přináší poslední novinku roku 2009, remixové EP Těhotenství. Originální verzi skladby Těhotenství talentovaného domácího producenta Sonority zremixovalo dalších 5 autorů. Narodilo se tak 5 zdařilých a pestrých remixů s muzikantskými geny táty Sonorityho.
Osobitá Sonorityho skladba Těhotenství na vás promlouvá pestrými zvuky a gradující melodií. Nevznikla přes noc a rozpracována byla 2 roky. Některé věci z Moravy zrají časem…

První remix má na svědomí úspěsný producent a dj Roman Rai. Hypnotický valivý groove se stylově nejvíce blíží technu. Autor zde graduje atmosféru hudby originálním pojetím a úpravou harmonií, které se odkazují k původní verzi.

S Těhotenstvím si dobře poradil i nadějný český producent Prema Van Smuuf. Velmi podařený klubový track plný melodické atmosféry s prvky progressive a trance. Je vystavěn kolem originální melodiky, kterou vkusně graduje a přidává vlastní pestrobarevné zvuky.



Dalším remixérem je dubstepový producent Jock The Lock, který se uvedl již několika zdařilými tracky pod značkou Elemental Music. Jeho osobitý rukopis a zejména cit pro originální rytmus dokazuje také v tomto remixu.

Real Transported Man také přispěl povedeným trackem na remixové EP. Niternou atmosféru odlehčují nové melodie a vysamplované dětské hlasy. Dubstepový rytmus s prvky reggae je jasnou charakteristikou producenta.

Závěrečnou skladbou na EP Těhotenství je remix od producenta Kubátka. Originální a velmi odlišné zpracování tak dotváří pestrost celého remixového EP.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika