Drum and Bass kalendář 01/2010

Drum and Bass kalendář 01/2010

03. 01. 2010  |  Autor: Woblosz  |  Komentáře (0)
Tak jsme ve zdraví přežili Vánoce. Skončilo období přežírání a válení se a je tu nový rok. Určitě bude nabytý novými ale i zaběhlými akcemi. Zde je pár typů na lednové mejdany našlapané zlámanými beaty. Takže si koukejte vybrat a vyražte vyskákat ty vánoční kila navíc.
8.1. - Drumaffection
Tentokrát bude místo konání stejné jako na poslední párty v září, a pořadatelé doufají, že už to tak zůstane. Jedná se o Meet Factory na Smíchově. Vystoupí Tantrum Desire, Dope Ammo, Deadly Viperz, Pixie, Suki, P.no, Sayuz, Chmelda, mc Jacob.

8.1. - Stepslet in memory of DJ Overflow
Už je to pět let, co řady Redrumu opustil dj Overflow. Jako všechny předcházející roky i tentokrát bude lednový Stepslet věnovaný jeho památce. Speciálními hosty budou: tandem dj Dolyx a na trumpetu hrající Remo. Hosty samozřejmě podpoří brněnský Redrum: X.Morph, Blulajta, Hrr.nec, Rippa, Pier a Checkmate.

9.1. - Beast 67 Birthday party
Špičky českého dnb se sejdou pod jednou střechou, v Roxy a společně oslaví narozeniny s Beast 67. Kolikáté, na to se musíte zeptat Beasta. Takže slavit budou: X.Morph, Pixie, Philip TBC, Rido, brooklyn, Suki, samozřejmě Beast 67, P.no + house and breakbeat stage: Skiny, Noucrs, Cyrax, Marky P.

15.1. - Bush

První Bush v novém roce 2010 poctí svou návštěvou v rámci turné k desce Natural History projekt Blu Mar Ten. O support se postarají: dj Ghonzales, Nitrous a Ahz. Druhá stage se rozezní v rytmech breakbeatu v podání djů Kaplicka a Turtlesquad.

22.1. - Take Control
Dvacátý jubilejní díl Take Control v Abatonu zpestří reprezentanti z labelu BC Presents a představí svou novou kompilaci Bad Taste 3. Přiletí k nám zahrát dj Maldini z legendárních Bad Company a s ním i druhý host, Prolix. Dále na main stage zahrají: Local Heroes, Suki, Bifidus Aktif a na 2nd stage: djs Philip TBC, Kaplick, Zelva, Zwooky, Halama a Qydo.

22.1. - Dnb Conference
V Pardubickém klubu Žlutý pes zahrají Hanzall, dry-rot, Raster, Expendable, Keshu, Formitox a Jezour.

23.1. - Diemensions dnb párty

V Prostějovském Apollo 13 vystoupí djs Basstien & mc Jacob, Paolo Mercy, Crackenn a You2.

29.1. - Dnb DNA
Djs Shade aka Gasmask71, Beaty, Mercur b2b Vaczech, Brainscan b2b Hrr.nec, Mushka, mc Ghandi.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika