Michael Burian startuje novou rezidentní noc

Michael Burian startuje novou rezidentní noc

10. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rozhodli jsme se vytvořit pro vás noc, během které uděláme vše pro to, abyste se po celou dobu cítili jako v nebi resp. \"In Heaven\". Bohemian Recordings a Decadance zvolili nejvhodnějším útočištěm pro novou noc Michaela Buriana taneční vinohradský klub Retro zejména pro jeho geniální polohu a optimální kapacitu 1200 osob.
Populární český dj Michael Burian vždy odehraje 3 hodinový set a pokaždé mu pomůže i hlavní host večera, který doplní jeho produkci live vystoupeními ( vokály, MC, nástroje apod. ).
Další zdroje nebeského záření zajistí tematická projekce, dekorace, performance, kostýmy, dancers atd.

A kdo že na vás čeká za premiérově otevřenou nebeskou branou ? Michael Burian jako svého hosta a ozdobu stage, která je jí stejně pokaždé malá, pozval známou zpěvačku Tonic z Londýna. Andělé ji hodili do hrdla talent lopatou a její neutuchající proud energie zanechá stopy i na vás, stejně jako na tančících, které přivádí do varu na akcích po celém světě.

michael burian

Výběr support Djs bude vždy velmi důkladný a jediným ukazatelem bude jejich schopnost dostat, resp. udržet partypeople ve varu po celou noc. Ostatním zůstává nebe zapovězeno.
Premiéru jsme chtěli vložit do rukou těm, kteří vědí co je to zábava a proto se za mixpult postaví zkušení matadoři taneční scény a Michaelův support vytvoří djs Carl Lope a Marcos.


Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BURIAN IN HEAVEN

Pátek 12. 2. 2010
Vystupují:
Michael Burian, Tonic, Carl Lope, Marcos
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika