Michael Burian & Friends

Michael Burian & Friends

21. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Už dnes odstartuje ve Fabricu nová party nazvaná Michael Burian & Friends. V současnosti nejoblíbenější český DJ Michael Burian přiveze do Fabricu své přátele z řad špičkových tuzemských DJů.
Tento pátek 21.října odstartuje ve Fabricu nová party nazvaná Michael Burian & Friends. V současnosti nejoblíbenější český DJ Michael Burian přiveze do Fabricu své přátele z řad špičkových tuzemských DJů. Premiérově to bude Milo Moretti, brněnský Dave Fish a dále místní rezident DJ Er. Těšit se samozřejmě můžete na špičkovou atmosféru, kterou jsou Michaelovy sety pověstné! Party začíná od 20.hod. a vstupné činí příjemných 100,-.

Milo Moretti – Biografie
S klubovou muzikou se Milo Moretti poprvé dostává do styku ve svých 16 letech. V té době začíná poslouchat klubové pořady na rádiu BBC Radio1, Faktor, Evropa2. Nicméně zásadní vliv na něho samého má rok 1998, kdy začíná pravidelně navštěvovat párty. Stále více ho láká být součástí dění na klubové scéně. Proto kupuje gramofony a začíná aktivně hrát.

V začátcích jsou jeho sety velice ovlivněné stylem Wet&Hard. Časem ale začíná přičichávat i k dalším stylům a to především progressive, progressive house, trance, tech-house a electro. Nebrání se ani experimentování a rád do svých setů zařazuje desky různých stylů. Neustále se snaží své sety zpestřit a proto si jako jeden z prvních v ČR kupuje FinalScratch2, který mu umožňuje posunout hraní zase o krok dál.

Během své kariéry si zahrál po boku takových jmen jako Orbith, Michael Burian, Josef Sedloň, Lumier, Aiffel a další. Již se stačil podívat do různých koutů České republiky, kde vždy roztančil nejedno publikum.
Jako DJ se vždy snaží především pobavit publikum a proto rád říká: „Je jedno co pustíš, hlavní věc je, když se lidi baví.“


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika