Další Decadence s faraóny trance Aly & Fila

Další Decadence s faraóny trance Aly & Fila

14. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další pokračování úspěšné party Decadance proběhne 5. března 2010 opět v klubu SaSaZu, kde již tato produkce zapustila své kořeny a stala se jednou z nejúspěšnějších akcí v tomto skvostném prostoru. Promotéři tentokrát slibují opět neobyčejnou podívanou a zážitky, a téma dává tušit, že tomu tak zajisté bude.
Decadence Pharao vás tentokrát přenese do dávných a mystických dob starého Egypta a budou tomu tak jako při každé edici odpovídat dekorace, již neodmyslitelné velkolepé kostýmy, speciální performance, projekce a další překvapení.

A pokud bylo zvoleno téma Pharao, tak kdo jiný by měl být headlinerem této akce, než světoznámí ALY & FILA z Egypta. Ne nadarmo mají přezdívku Faraoni trance. O jejich celosvětovém úspěchu hovoří nejen jejich kalendář nabitý gigy po celém světě, ale především i jejich raketový vzestup v prestižní anketě DJ MAG TOP 100, kde letos obsadili úctyhodné 22. místo. Samotné téma Decadance by pro ně mělo být velikou výzvou, aby předvedli v Praze to nejlepší ze své tvorby. Fanoušci trance hudby by si měli rozhodně přijít na své, přičteme li k tomu perfektní zvuk, který v SaSaZu při Decadance je pokaždé samozřejmostí.

aly a fila

Druhou hvězdou je holandský SIED VAN RIEL, který letos také vystřelil do první stovky v Dj MAG TOP 100. Samotný Tiesto ho dokonce označil jako "nejžhavějšího producenta poslední doby", časopisem DJ Magazine byl označen jako "další velká věc pro trance" a hned se cítil jako doma v Trackitdown.net's Trance Award, kde dostal ocenění „Nejlepší nová tvář na scéně“. Nyní má za sebou turné po Austrálii a Indii, kde sklízel neuvěřitelné ohlasy. V Praze si odbude svou premiéru, takže je na co se těšit.

Českou špičku ve své premiéře na Decadance zastoupí v současnosti nejprodávanější český producent dj Neo, který je tuzemským zástupcem u labelu Ministry of Sound a na jejich poslední kompilaci byl dokonce jako jediný zastoupen dvěma tracky. Neo pro Decadance připravuje set, ve kterém přivítá dva hosty. A nebyla by to Decadance, kdyby na ní chyběli zpěváci s nějakými specialitami na dané téma a těmi tentokrát budou Sámer Issa a Martina Balogová . A nepůjde o jejich klasický repertoár, můžete se těšit na známé světové taneční hity, které společně s Neem připravují. Dalšími z českých DJs, kteří si vezmou na starosti začátek i konec této mystické noci, budou Evson a Pete Walk.

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE PHARAO

Pátek 5. 3. 2010
Vystupují:
aly & fila, sied van riel, neo, evson, pete walk and more: s. issa, m. balogova, jic team...
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Pete Walk - Trance Mix 3. 2009
02. 03. 2010 (182 MB)
Neo @ Dance Exxtravaganza
02. 03. 2010 (70 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika