Odpolední Cannabis Worshop Zone

Odpolední Cannabis Worshop Zone

18. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 21. ledna 2010 proběhne v pražském klubu Roxy finále fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup. Před večerním vyhlášením výsledků letošní soutěže bude během odpoledne a podvečeru v experimentálním prostoru Roxy/NoD umístěna speciální Cannabis Worshop Zone.
Program začíná od 15 hodin odpoledne a nabídne seznámení s produkty vyrobenými z konopí a příležitost zúčastnit se některé z přednášek na toto téma. Ojedinělá bude i možnost diskuze s Rickem Simpsonem, objevitelem a světovým propagátorem užití výtažku z konopí k léčbě závažných nemocí.

Již 6. ročník netradiční fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup vyvrcholí finálovým večerem ve čtvrtek 21. ledna 2010 od 20 hodin v pražském klubu Roxy. Pro zájemce o konopnou tématiku připravili organizátoři odpolední program s názvem Cannabis Worshop Zone.

V prostorách NoD čeká na návštěvníky od 15 hodin možnost seznámit se s nejrůznějšími výrobky z konopí. Své stánky zde budou mít neziskové organizace Konopa a Legalizace.cz, které představí ukázky širokého využití konopné suroviny – ať už se jedná o oblečení, mýdla, krémy nebo potraviny, jež budete moci na místě vyzkoušet či ochutnat. Příležitost otestovat vaporizér nabídne tzv. Vapor team od Growshop.cz. Kosmetické přípravky představí společnost Bayer&Romsy (Konopnamast.cz).



„Z řady přednášek bych doporučil návštěvníkům diskuzi s Rickem Simpsonem, který je celosvětově známou osobností stojící za objevem unikátního výtažku z konopí, jež propaguje v léčbě řady zdravotních obtíží a nemocí. Před českým publikem již několikrát přednášel a tyto akce přilákaly vždy značnou pozornost,“ shrnuje Jiří Tomaško, jeden z organizátorů odpolední i večerní části programu.

V 18 hodin bude promítán film o výtažku z konopí, následně od 19 do 20 hodin vystoupí Rick Simpson se svou přednáškou spojenou s diskuzí, v které se ho mohou účastníci zeptat na cokoliv, co je k této problematice zajímá.

Na odpolední akci naváže finálový večer Reflex Cannabis Cup, který je letos spojen s oslavou narozenin jednoho z nejznámějších evropských časopisů věnovaných konopné tématice, Soft Secrets (http://www.softsecrets.nl/).

Po vyhlášení nejlepší fotografie se za mixpult postaví přední čeští djs jako TRÁVA (Djtrava.com), LIQUID A (Pro Sound System), MANIO (Tourdebar.cz), PETR K (Radost FX) a TCHUNHAS (Developingartists.cz). Vystoupí také hudební projekt AFRO-NOMAD SOUND FEAT. DJ BOURAMA (Senegal).

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX CANNABIS CUP

Čtvrtek 21. 1. 2010
Vstup: "zdarma"
Vystupují:
Jan2 (Ohm Square), Liquid A, Manio, Petr K, Tchunhas a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika