Soundcream a nový live projekt Romana Raie

Soundcream a nový live projekt Romana Raie

19. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nový rok odstartuje klubová noc SoundCream se skvělými hosty z projektu Roman Rai live! feat. Ferdabeat, o němž se začíná mluvit jako o českých Booka Shade. Zatímco uznávaný producent Roman Rai vám naživo zahraje to nejlepší ze své tvorby, Ferdabeat doplní rytmiku  živým vystoupením na elektronické bicí a perkuse.
DJ Roman Rai patří bezesporu mezi nejvýraznější a nejúspěšnější producenty u nás vůbec. Jeho diskografie čítá už více jak 30 skladeb, které do svých setů zařazují hvězdy světového formátu Hernan Cattaneo, Sultan, Omid 16B, Flash Brothers, Ricky Ryan a mnoho dalších. Ferdabeat byl k vidění za bícími kapely Cosmopunk nebo jako součást hudebního tria, které doprovází českou hip hopovou formaci Pio Squad.

Na SoundCreamu samozřejmě nesmí chybět ani rezidenti dj Texx a dj Macio, kteří zkompletují line up na hlavním pódiu. Ti z vás, kteří seběhnou pár schodů na druhou stage, opět přivítá Myclick aka dj Face s hostem, jehož každý měsíc vybíráme na základě setů, které posíláte na adresu face@techno.cz a tentokrát jím bude nadějný dj Phunxx J. Co je doma, to se tentokrát nepočítá!

Dodal: Blanka Jenčíková, MECCA & DUPLEX club
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Live: Roman Rai feat. Ferdabeat DJs: Texx, Macio, Myclick aka DJ Face, Phunxx J.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika