Benefiční akce na pomoc Haiti

Benefiční akce na pomoc Haiti

19. 01. 2010  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Na pomoc Haiti, postiženému před několika dny devastujícím zemětřesením, se šikuje podpora nejen od vlád a mezinárodních organizací. Wyclef Jean a George Clooney pořádají benefici s názvem „Hope for Haiti“, na které zahrají Bono, Sting, Christina Aquilera nebo Alicia Keys. Jiným způsobem přispěla Régine Chassagne z Arcade Fire, jejíž rodina utekla z Haiti před režimem řezníka Papa Doc, když napsala emotivní úvodník – osobní zpověď - k nedělnímu vydání The Observer.
I v Čechách probíhají benefiční akce – ve stejný den, 21. ledna, se uskuteční v Praze dva benefiční koncerty. První koncert, pořádaný ve spolupráci s nadací Člověk v tísni, proběhne v pražském klubu La Fabrika a vystoupí na něm třeba David Koller, Roman Holý nebo Eva Pilarová – vstupenka na večer, který bude uvádět herečka Eva Holubová, stojí pět stovek a celé to začíná v 19 hodin.

O něco dříve začne na Staroměstském náměstí koncert s názvem „Help Haiti“ – od 13 do 21 hodin zde na podporu Haiti vystoupí mezi jinými třeba i Gang Ala Basta. Více informací na stránkách Rádia Regina.
Zdroje: pitchfork.com / rozhlas.cz / lafabrika.cz
www.guardian.co.uk
www.rozhlas.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika