Special LUCKY STAR 2005 TOUR se Superfunkem

Special LUCKY STAR 2005 TOUR se Superfunkem

21. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Už dnes se v klubu Mecca poprvé představí hvězda první velikosti - SUPERFUNK a.k.a. Fafa Monteco. Jeho remix skladby "I Feel Loved" pro Depeche Mode považují členové kapely za vůbec nejlepší který kdy vznikl, jeho megahit "Lucky Star" zná snad každý kdo byl alespoň jednou na taneční párty..
V pátek 21. října se v klubu Mecca poprvé představí hvězda první velikosti -SUPERFUNK a.k.a. Fafa Monteco. Jeho remix skladby "I Feel Loved" pro Depeche Mode považují členové kapely za vůbec nejlepší který kdy vznikl, jeho megahit "Lucky Star" zná snad každý kdo byl alespoň jednou na taneční párty a jeho show na Radio FG/ Paris ( www.radiofg.com ) lze přirovnat k francouzské verzi show Peta Tonga na BBC Radio 1. Vůbec poprvé se bude v Mecce hrát ve třech patrech. Francouzské hvězdě bude sekundovat další francouzský DJ Maxime a čeští DJs Kuba Soulcheck a Dan Cooley. Stylově bude hlavní pódium nejpestřejší, servírovat se bude směs electro-funky-soulful-jazzy-rock-house, kdo si zde nevybere, může sestoupit o patro níž, tam bude připravena Retro disco stage v podání DJe Nea a jeho hostů. Popré bude k dispozici i třetí VIP stage v nově zrekonstruovaném VIP nahoře nad klubem s matadory newyorské houseové scény DJs Normanem a Romanem, občerstením a diskrétním zázemím. Warm Up party začíná již od 20.00 do 23.00 v přední části klubu Mecca s
cenami všech nápojů za 50%!


Těšíš se zpět do Prahy?
Absolutně! Moc rád se sem vracím. Minule jsem si perfektně zahrál v klubu Radost..

Slyšel jsi už někdy o klubu Mecca?
Ano, Dan Marciano mi o tom místu řekl, že tam hrozně rád hrává a také vím, že tam hrává spoutu známých Djů.

Co sis připravil pro své vystoupení v klubu Mecca?
Nikdy si nepřipravuju nic zvláštního, protože každý klub je jiný, specifický, snažím se přizpůsobit místním podmínkám, moje hudba je každopádně hodně rozjetá !

Jaká je tvoje definice úspěšné párty?
Šťastní lidé, promotér, DJ i majitel klubu.

Jakou má ve Francii česká a středoevropská taneční scéna pověst?
Nevím přesně, znám jen ta místa, kde jsem osobně byl nebo hrál, ovšem co jsem tak slyšel, tak všichni Djové se shodují v tom, že vaše scéna je velmi vzrušující!

Můžeš vysvětlit proč sis založil vlastní label "Hypnotic". Co člověka
přiměje k tomu založit si vlastní vydavatelství a co to člověku dává ?

Víš co, každý víkend hraju na nejrůznějších místech naší planety a potkávám spoutu mladých producentů, kteří dělají dobrou muziku, prostě jsem chtěl mít vydavatelství, aych mohl tlačit hudbu, kterou mám rád.

V médiích se stále více objevují informace o "nová francouzské vlně" v souvislosti s francouzským electro houseovým trendem. Je to skutečný trend nebo jenom hra médií?
No, je tedy pravda, že většina současných francouzských DJs hraje hlavně electro house - alex kid, chloé, david duriez, llorca, dj fex... a další.
Je to logický vývoj nebo německý vliv?
Těžko říct, neznám na to odpověď, podstatné je to, že je to hudba, kterou cítíme.

Jaké desky chystáš vydat nasvém labelu?
Novou skladbu pod názvem "Bleepnotize" a jeden takový "fat electro acid house" track, ze kterého lidi prostě na parketu šílí. Tento track je první skladbou nového labelu, který rozjíždíme s mým kamarádem Davidem Duriezem. Jmenuje se HY:BR, což je zkomolenina mého labelu Hypnotic a Davidova Brique Rouge. Prvních pět desek bude obsahovat skladby známých francouzských interpretů jako Llorca, Alexkid, Chloé, David Duriez, DJ Fex, Da Fresh, Mazi, DJ Linus, Jay Trippwire a Yuksek. Dále ještě remixy pro Kennyho Hawkese a Dafresh. Kromě muziky připravujeme i další projekty jako třeba "výročí 30 let video her", a
tak jsme oslovili obrovskou spoustu producentů a tvůrců zvuků pro počítače a video hry. Na výsledek si počkejte, bude to stát za to!


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika