Sluchátka která zaujmou i překvapí

Sluchátka která zaujmou i překvapí

24. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Monster Beats by Dr. Dre představují průnik mezi perfektním designem a vynikající kvalitou zpracování i poslechu. Sluchátka, která navrhl jeden z předních průkopníků hip-hopové kultury, jsou k dostání v našem e-shopu. Jejich studiová verze je navíc plně kompatibilní s iPhone.
MONSTER Beats by Dr.Dre Tours In EarMONSTER Beats by Dr.Dre Tours In Ear

Kvalitní špunty zcela nového designu s unikátním kabelem. Tělo převážně z kovu. Na první pohled upoutá kabel. Je totiž plochý a neobyčejně ohebný. Klasický problém špuntů, zamotaný kabel, budete tady řešit ztěží. Navíc jeho výrobce je přímo Monster Cable.

Zvuk s výraznými, čistými, přesnými a opravdu hlubokými basy, které ale nepotlačují zbytek spektra. Součástí luxusního dárkového balení je kvalitní pouzdro na zip a 5 párů různých silikonových nástavců.
balení MONSTER Beats by Dr.Dre Tours In Ear

MONSTER Beats by Dr.Dre Tours In Ear máme za 3 790 Kč včetně DPH.

Pokud vám tato unikátní sluchátka přijdou povědomá, možná jste je viděli na některé z  celebrit. Ty totiž pomáhají americkému gangsta raperovi v jejich propagaci. Vidět je můžete hlavně v hip-hopových a POPových videoklipech. Na svou hlavu si je tam nasazují například Snop Dogg, Eminem, Lady Gaga, Black Eyed Peas, Weezer a řada dalších.


MONSTER Beats by Dr.DreMONSTER Beats by Dr.Dre

Studiová sluchátka Monster Beats s technologií Powered Isolation pro aktivní potlačení okolního hluku mají velké reproduktory a vysoce výkonný digitální zesilovač. Kompatibilní s iPhone, přičemž díky technologii Monster iSoniTalk ™ iPhone je možné přepínat z poslechu hudby na hovor (přepínací knoflík je vestavěný do kabelu). Obsah balení: 2x propojovací kabel s pozlacenými jack 3,5mm - jack 3,5mm s mikrofonem, cestovní pouzdro, čistící utěrka, redukce 6,3mm.

MONSTER Beats by Dr.Dre máme za 7 490 Kč včetně DPH.

MONSTER Beats by Dr.Dre

Gwen Stefani

Pharrell Williams

Více informací najdete v našem e-hopu v sekci Sluchátka - Monster Beats nebo na beatsbydre.com
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Ludek
20. 02. 2010 | 20:43:30
+0 | -0

Jsou skvela...

Mam je, z USA, za cca 290,- USD a je to fakt dost dobry vyrobek :)
mr.K
25. 01. 2010 | 12:24:24
+0 | -0
když mluvíme o Shure SE530 ...tak jako desítku za pecky bych asi nedal :-) u těhle mi přijde fakt zajímavej ten kabel, jeho zamotávání mě sere nejvíc...ale stejně je to moc :-(

25. 01. 2010 | 11:55:59
+0 | -0

Pro info

Kdo chce za sluchátka vyhodit takový peníze, tak ať si radší chvilku počká a našetří na Shure SE530 (in-ear) - cena sice cca 10k, ale když už chcete mít top, tak tady ho skutečně mít budete.



Lepší (a levnější) si koupit hned top, než sluchátka za kilo, 500, 2000, 5000... když nakonec stejně skončíte u Shure ;o)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika