Úchvatná party Very Very Hungry Models

Úchvatná party Very Very Hungry Models

07. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Premiéra zbrusu nové noci, která pojí výjimečný program a djské hvězdy světového formátu, na které rozhodně nesmíte chybět! Takové bude první vydání Very Very Hungry Models, které velkolepě odstartuje 12.3.2010 v SaSaZu, kam přijal pozvání Sebastian Ingrosso, člen slavného a respektovaného djského tria Swedish House Mafia a rezident loňské Sensation. Náš server navíc připravil ve spolupráci s Very Very Hungry Models soutěž o několik vstupů na tuto vyjímečnou party.
Úchvatné dekorace vyrobené na míru, CO2 show, artisté bez tíže, mohutný světelný park a projekce, performance od těch nejpovolanějších a mnoho dalšího. Čekají vás extavagantní choreografie v podání modelů a modelek z renomovaných agentur. Součástí večera bude též fashion show podle neomezeného gusta všech zainteresovaných z řad módních značek, kteří se sami na zrození konceptu této výjimečné noci podílejí. To vše pod dohledem předních stylingových tvůrců a Petry Měchurové, držitelkou nejprestižnější světové ceny, které lze v hair stylingu dosáhnout.

>>Soutěžte s VERY VERY HUNGRY MODELS zde<<

Zapomeňte na běžné party, kde jste po zaplaceni vstupného necháni na pospas dji, baru a v lepších případech i sezení! Zde pro vás máme připraveno hlavní překvapení přímo uprostřed sálu, barmany mezi návštěvníky, hostesky na dosah a VERY příjemnou společnost ne náhodou zrovna tam, kde jste vy. Více informací a další djs čekejte každým dnem!



Very Very Hungry Models se tak bez pochyby zařadí mezi pravidelné čtvrtletní pokušení, kterému budete jen těžko odolávat. Nejlevnější vstupenky je možné zakoupit v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 450czk / VIP gallery za 620czk (+ poplatek).
Uvádí Pink Dot ve spolupráci s ED production.

Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Eric Prydz (není již členem) a Axwell dali svému přátelství i hudební ráz pod hlavičkou Swedish House Mafia. Toto djské souhvězdí se stalo zásadní hybnou silou klubového a hudbeního průmyslu.

Od založení SHM se stal Sebastian ještě více posedlý svou prací, což bylo pro fanoušky jen a jen dobře. V roce 2004 zakládá vlastní label Refune a vypouští do světa hitovky Get It Back, Shake a Yo Yo Kidz, které jen potvrdily jeho inovativní vliv na taneční hudbu. V roce 2005 už snad nebylo velkého klubu ve Švédsku, kde by Ingrosso nehrál a dobývá svým djským umem např. Pachu na Ibize, kde hraje po boku Ericka Morilla na legendární Subliminal Sessions party a další velké klubovky a festivaly (Creamfields, Colourfest, Dance Valley...). Začátkem roku 2006 vystupuje v londýnském i pařížském Ministry of sound a jeho hraní si užívají v USA, Kanadě, Austrálii, Asii a v nejzaších koutech Evropy.



Jedním z klíčovým momentů v roce 2009 byl pro Sebastiana rezidentní post na Sensation, kde se zařadil mezi hlavní hvězdy a týden co týden hrál pro více jak 25 000 tancechtivých fanoušků. Z jeho produkce vzešel i oceňovaný bootleg Kids od brooklynského dua MGMT. Sebastianův hudební cit pro správnou volbu potvrzuje i fakt, že MGMT získali nejen nominaci Grammy v kategorii The Best New Artist, ale právě track Kids byl nominován v kategorii Best Pop Performance. Skoro hotová je též nahrávka, kterou vytvořili společně Pharellem Williamsem z N.E.R.D. / The Neptunes a kde se prý můžeme těšit na produkci, která není u Ingrossa úplně obvyklá.

Jako muže v pozadí ho najdeme hned za několika velkými hity, např. Leave The World Behind (Axwell, Ingrosso, Steve Angello, L. Luke, feat. Deborah Cox), Umbrela On Data, předělávka Swimming Places (Julian Jabre) a samozřejmě i neotřelý remix songu Jack You (Diddy and Felix), který produkoval společně se Stevem Angellem. Za svou nejúspěšnější studiový výplod považuje track How Soon Is Now, na kterém se podílel David Guetta a vokály obstarala Julia McKnight (též nazpívala Diamong Life a Finally).

Dalším důkaz o tom, že v Sebastianově kariéře byl poslední rok opravdu rokem s velkým “R”, je rezidentní klubová noc v Pacha Clubu na Ibize, kde kompletní Swedish House Mafia vítala hosty jako Dizzee Rascal, Basement Jaxx, Bob Sinclair a další.
Domácí publikum se ale může tešit hlavně na datum 12.3.2010, kdy Sebastian Ingrosso vystoupí na premiéře noci Very Very Hungry Models v pražském klubu SaSaZu.



Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VERY VERY HUNGRY MODELS

Pátek 12. 3. 2010
Vstup: 450/ VIP 900 + poplatky
Vystupují:
Sebastian Ingrosso, John Culter, Mia, Pete Walk, Marshall, Adam Cloud, Revis, Loutka
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
soulbass
08. 02. 2010 | 20:22:25
+0 | -0
a kdo další s ním bude vystupovat?
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika