Drum and Bass kalendář 02/2010

Drum and Bass kalendář 02/2010

09. 02. 2010  |  Autor: Lwicze  |  Komentáře (0)
V únoru se chystá velké vydání Lett it Rollu v CKD Kolbenova, na kterém jako skalní fanoušci drumandbassu rozhodně nesmíte chybět. Doufejme, že bude tato halová akce minimálně stejně úspěšná jako před rokem. Kromě LIRu nás ale čeká mnoho dalších akciček. Nechte se na některé z nich zlákat.
11. 2. - Caik Kru
Přibližte si víkend a vyražte v „malý pátek“ do Wakaty. Zahrají Emeka, Tons, Biological a Bosch-Ka.

12. 2. - Imperialistic Night With Dirtyphonics
V pražském Cross clubu se představí dlouho očekávaná francouzská parta Dirtyphoncs. Supportujícími djs tentokrát budou Akira, Sayko, Beast67, Mersi a Dr Sme. Na 2nd stagei - Freddy Frogs live, Mikkim live, Sergue, Vulcanik a Billy Styx.

12. 2. - Break4Beats

Jeden z největších klenotů dnb, Ed Rush, zavítá do brněnského klubu Fléda. Sekundovat mu budou Sayko, Soldik, Beaty a Katcha. Na druhé stagei zahrají Yak, Kotlyk, Marcco, Old Vasha a Romitronic.

12. 2. - Boom Bác 4

Uhersko Hradišťský klub Mír a DJs: Thomas Well, Wrist, Format See:, Raz.2.3., BamBam, Fish, Skytriper, Missile, HCST Vás zvou na pořádný drumandbassový nářez!

19. 2. - Let It Roll
Další Let It Roll je tady! Do Kolbenky zavítá Andy C feat. MC GQ, Roni Size feat. MC Dynamite, Shy FX feat. MC Stamina, John B, Audio, Loxy feat. SP:MC. Dále pak Panacea, L Plus, a domácí support zajistí Pixie, IM Cyber, Nitrous, Suki, Bifidus Aktif, Rudeboy, ahZ, Hanzall, Thiew a Neokos.

19. 2. - E.Z. Rollers In Fabric

V ostravském Fabricu se v djském setu představí, téměř dvacet let na hudební scéně působící legenda, E.Z. Rollers. Dále pak zahrají Hybriss, No Money, Machizz a Rony.

19. 2. - Epilepsia
Epilepsia párty je opět tady. Do olomouckého S-klubu zavítají: Philip TBC, Katcha, MC Vaant, Expendable, Roz-hlas, Ix-tremist, Daffy, Keshu, Lady Frog vs. Kosi.., Oli_n vs. Carl King, Calm vs. Karbous, Jackub vs Jencl a Mettik vs. Čmelda.

26. 2. - Drumstation
Na tradiční párty v Cross clubu zahrají Keaton, Beast 67, IM Cyber a další.

27. 2. – Reggaenerace

Kenny Knots, jeden z nejaktivnějších vokalistů současné britské reggae , dubové a digital roots scény navštíví Flédu. Podpoří ho Nattynational Rockers a místní Pawlac Zew.

27. 2. – Bass Storm vol.6
Skyline se řítí na Roxet klub ve Kořenicích U Chocně. Nejrozjetější česká kapela elektronické hudby Vám spolu s Winylem, Alahem a mc Bombiczem naservírují to nej z drumandbassu.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika