Tiskové prohlášení k TDK Time Warp

Tiskové prohlášení k TDK Time Warp

25. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
United Music: Festival TDK Time Warp, který proběhl v sobotu 22. října v pražském Průmyslovém paláci je za námi. Věříme, že drtivá většina návštěvníků byla s akcí spokojena a nesetkala se s žádnými většími problémy. Snažili jsme se přinést maximální kvalitu po všech stránkách, a prezentovat nové pojetí naši agentury.
Festival TDK Time Warp, který proběhl v sobotu 22. října v pražském Průmyslovém paláci je za námi. Věříme, že drtivá většina návštěvníků byla s akcí spokojena a nesetkala se s žádnými většími problémy. Snažili jsme se přinést maximální kvalitu po všech stránkách, a prezentovat nové pojetí akcí agentury United Music Events, která prošla po festivalu Mácháč pozitivními změnami díky strategickému partnerovi – Krafty. Víme, že je stále co zlepšovat, a proto pozorně sledujeme vaše reakce a podněty.

V první řadě děkujeme všem návštěvníkům za ukázněnost a ohleduplnost. Během celé akce byl ošetřen pouze jeden německý fanoušek, a to téměř na konci party. Zdravotní služba mu poskytla základní pomoc, a nebylo potřeba jej hospitalizovat. Zradvotní služba fungovala skvěle po celou dobu akce, a dík také patří bezpečnostní agentuře za její přátelský a profesionální přistup.

Možná jste zaregistrovali menší problémy se zvukovým systémem na Krafty stagi. Během party měl drobné výpadky mikročip řídící pravou část zvukového systému. Další problém způsobil kabel na mixážním pultu, který se během party několikrát přepojoval, podle požadavků DJ´s na CD přehrávače a gramofony, na různé kanály. Před vystoupení Laydee Jane byl pak špatně zapojen a neměl dokonalý kontakt.

Co nás opravdu mrzí je neúčast dvou jmen. Ricardo Villalobos měl přiletět kolem 17. hodiny. Bohužel do Prahy nedorazil a nebyl k zastižení na mobilním telefonu až do neděle. Dnes nám bylo agenturou Cosmopop sděleno, že onemocněl. Čekáme na oficiální prohlášení od bookingu Cocoon, které zvěřejníme na našich internetových stránkách. Vzhledem k tomu, že v pátek vystupoval na velké party v Berlíně se můžeme pouze domnívat, jakého rázu jeho onemocnění je. Druhým jménem, které na party chybělo, je Lucien Foort. Lucinen bohužel ztratil pas, a nemohl nastoupit do letadla. Všem se velmi omlouvá. Věříme, že se nám podaří, najít mu prostor na některé z našich dalších akcí. Velmi nás potěšil Marco V, který díky absenci Luciena Foorta odehrál o hodinu delší set. Ve chvíli, kdy jsme obě skutečnosti zjistili, byly již line-upy natištěné a rozdistribuované v Průmyslovém paláci. Několik upravených line-upů jsme přesto vytiskli a rozmístnili v prostorách akce.

Ještě jednou děkujeme všem návštěvníkům, partnerům, dodavatelům, a agentuře Cosmopop a Krafty za spolupráci na prvním ročníku festivalu TDK Time Warp.

United Music Events

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika