Musica: Line-up a poslední informace

Musica: Line-up a poslední informace

18. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zítra do Prahy dorazí po více jak dvou letech belgické duo Filterheadz, kteří tu naposledy hráli pro plný klub a zazářili velmi energickým setem. Připravy na sobotní klubovku Musica jsou v plném proudu a tak už jen zbývá sdělit časový line-up a poslední užitečné informace.
Hlavní stage, která bude situována v horním sále klubu Lávka a ve které přibude posílený zvuk, se bude vést v rytmu progressive, trance a techna. Kromě Filterheadz vystoupí první dáma tranceu LayDee Jane, Musica rezident Bon Finix a nový člen Musica teamu DJ Martez. Druhá stage, v dolní části klubu, nabídne hudební styl takzvaný Hit & House & Energy, který dlouhá leta propaguje a prezentuje po pražských klubech party Steam. Zastupovat tuhle party na Steam stagi budou Pete Walk, Hozzy a Marty Fish.

filterheadz

Vizuální stránku zpestří VJs z uskupení Trippl Krippl, kteří budou zajišťovat projekci na plátna zavěšená okolo a nad DJským pultem hlavní stage. Obsluhovat vás budou po celý večer profesionální barmani na 6 barech.

Vstupenky:
Poslední šance zakoupit vstupenky za zlevněných 190 Kč v předprodeji máte ještě do 18:00 hodin sobotního odpoledne. V tuto chvíli je možná rezervace pouze pro platbu on-line kreditní kartou zde (http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=45225&code=TICKET&language=2 ) nebo přímé zakoupení v prodejních místech Ticketstream. Na místě bude vstupné stanoveno na 290 Kč.

Doprava:

Klub Lávka se nachazí na adrese Novotného lávka 1, nedaleko Karlova mosta. Tramvajová zastavka „Karlovy lázně“ je situována pár kroků od klubu – Tram 17, 18, 53. Ze stanice metra „Staroměstská“ je to jen krátká chůze k Lávce.

Pro první návštěvníky dárek!
S návratem klubovky Musica na scénu, přichází i návrat mixovaných promo CD se stejným titulem. Rezidentní DJ této akce Bon Finix si opět vzal na starost vybrat a namixovat skladby pro novou kompilaci s názvem Musica Vol. 3. Prvních 150 návštěvníků sobotní akce Musica presents Filterheadz dostanou s příchodem do klubu Lávka tohle CDčko jako dárek. První stovka dostane navíc i welcome drink, takže dorazit brzy se opravdu vyplatí!

cd musica


Main stage

22:00 Martez
23:30 Bon Finix
01:00 Filterheadz
03:00 LayDee Jane
05:00 Martez

Steam stage
22:00 Hozzy
00:30 Pete Walk
02:30 Marty Fish

www.kickdanight.com
www.lavka.cz

Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku.


Dodal: Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MUSICA

Sobota 20. 2. 2010
Vystupují:
Filterheadz (B), LayDee Jane, Bon Finix, Martez 2nd stage: Pete Walk, Hozzy, Marty Fish
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika