Born party aneb třetí výročí Sety.cz

Born party aneb třetí výročí Sety.cz

22. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na počátku byla tma. Pak přišel oranžový zajíc, potkal modrého medvěda a upekli spolu na české poměry jedinečný projekt – portál SETY.cz. A od tohoto unikátního spojení uběhly již tři léta. Přijďte vzdát holt jejich snažení a oslavte se zvířátky narozeniny SETů.cz! Kdy? V pátek 5.3. 2010 v Retro Music Hall!
Snad každý nadšený posluchač elektronické hudby zná projekt SETY.cz. Na tomto serveru je možné stáhnout nebo poslechnout spoustu setů rúzných žánrů. Stejně tak je možné na SETY.cz vkládat velmi jednoduše i svou tvorbu, což ocení zejména začínající Djové. SETY.cz jsou i nadšenými podporovateli a spolupracovníky nejrůznějších akcí. Prostě a jednoduše – SETY.cz plavou ve vodách české taneční scény již třetím rokem a to si už přeci zaslouží pořádný mejdan!

sety

Letošní oslava se může pyšnit hosty jako britští djs DC Breaks a DJ Kubiks.  DC Breaks aka DJ Samurai a DJ Kryptik vpadli na DnB scénu v roce 2004, kdy se jim pro jejich čerstvý talent ihned dostalo velké podpory a vzbudili obrovský rozruch po celé DnB scéně.

Mezi jejich nejlepší tvorbu můžeme počítat tracky Picket Line, Flashback nebo Polar Bear. Kubiks, DnB dj i producent působící na scéně již 13 let, má za sebou řadu vydaných tracků, které bodovaly v hitparádách po celém světě. Mezi jejich top patří například Things To Come složený v kolaboraci s Lomaxem.

Lineup samozřejmě doplní ještě čeští djs jako Bifidus Aktif, Philip TBC, Beast 67, P.NO, které zpěvem přijede doprovodit u nás již dobře známý italský MC Ardimann.

Takže 5.3.2010, Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketstream. Pro nerozhodné je tu video z loňských narozenin. Informace o oslavě najdeš na http://bornparty.cz

Partnerem akce je shop Nehulte.cz, kde můžete koupit vaporizéry.

Dodal: Michal Třeška, Sety.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BORN PARTY ANEB TŘETÍ VÝROČÍ SETY.CZ

Pátek 5. 3. 2010
Vstup: 100/200 Kč
Vystupují:
DC Breaks, DJ Kubiks, Bifidus Aktif, Philip TBC, Beast 67 a P.NO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Bifidus Aktif - Bron Mix
03. 03. 2010 (66 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika