Co přinese další díl rádio show Minimatica?

Co přinese další díl rádio show Minimatica?

23. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přichází nový dvouhodinový díl rádio show Minimatica, ve kterém vám nabízím na slyšení 22 novinek ze světa současné elektronické scény. Představím vám nabídku toho, co se objevilo v posledních dnech, mezi nimiž jsou novinky od projektu Shetland s minimalistickým trackom Moderation Is Fatal na španělské značce apnea, bravúrny deep-housové kooperace dvou švýcarských producentů Walter Ercolini & David Durango v podobě jejich tracku Repeal na vydavatelství Moonpool rec.
Po určité době máme tu dámské zastoupení. Konkrétně se jedná o majitelku berlínského labelu Mobilee - Anju Schneider. Této šikovnej producentka vyšla na labely novinka iThought a vy si ji budete moci poslechnout již v dnešním vydání.

Příjemně naladěná taneční záležitost vyšla i ze studia producenta jménem Alex Sosa, od kterého jsem pro vás nachystal skladbu On Air (Circuit rec.). Zábavně znějící skladba One Nation od německého live projektu Wareika přinese kousek léta již v tomto chladném období. Vyšlo na Tartelet rec.

Úspěch 3 vydavatelství, které zastřešuje známý Steve Bug, se promítl iv dnešní epizodě Minimatica. Zejména v druhé polovině relace si dáme v následující posloupností 3 taneční novinky a to od amerického producenta Maetrik s jeho skladbou Relax na Audiomatique rec., Německého veterána Russa Gabriela s trackem Prey Tell na Poker Flat rec. a Brit jménem Burnski, od kterého odezní tech-housové skladba Me and You na labely Dessous rec.

V Minimatica si vždy najde své místo i kvalitní domácí produkce. Dnes to budou staří známí Damolh33 s novinkou Sepuel na Paria rec. a známý DJ a producent z Pováží, kterého znáte pod pseudonymem Southboy, od kterého si dáme pěknou jemnou věcičku pod názvem Nearer From You.

V závěru relace si dáme nový výtisk kanadského labelu Wagon Repair od producenta, který si říká Mr.. C. Skladba Full Moon uzavře dnešní část relace Minimatica.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již ve středu 24. února na vlnách minimalové kanálu rádia Digitally Imported. Začátek je 18:00 našeho času.

Přeji všem příjemný poslech!

Minimatica radio show every Wednesday @ Digitally Imported - Minimal: 18:00 - 20:00 (CET)

Stáhněte si záznam vysílání Minimatica z minulého týdne!

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika