Radost FX představuje novou party Steam

Radost FX představuje novou party Steam

03. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Steam, to je již bezmála 8 let synonymum pro zcela výjimečnou party. Party, která si jde po celou tu dobu svou vlastní cestou i v dobách jakýchkoliv krizí, pravidelně vám servíruje svůj originální energy houseový sound nazývaný Hit & House & Energy, který neprodukují za každou cenu dovezení zahraniční djs, ale naopak Ti nejlepší djs co dokáže nabídnout přímo naše země.
Zažít jste ji mohli v těch nejlepších pražských i mimopražských klubech od klubu Duplex, přes kluby Mecca, Retro Music Hall, Občanská Plovárna až po Bílý Kámen a Blue Bar, kam se chystá i na letošní léto. Na příští pátek 12.3. pro Vás Steam team ale přichystal úplnou novinku a to speciální vydání do klubu Radost, dalšího prestižního pražského klubu.

sadler

Hlavním hostem noci bude tentokrát dj Chris Sadler, častý host party Steam a dj který na akci pravidelně sklízí vaše nejpozitivnější ohlasy, dále zahrají rezident party Pete Walk, zástupce spřátelené party Be Fresh dj Marty Fish, o rozjezd akce se pak postará nově hrající dj Slovak. Party Steam bude od tohoto dílu aktivně spolupracovat s teamem party Be Fresh. Můžete se tak v budoucnu těšit na mnohá další vylepšení.

Představení konceptu parties Steam
Steam to je oblíbený český mejdan se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk (www.petewalk.com). K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.
10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

Od ledna roku 2009 se akce koná opět každý měsíc a to v nově otevřeném klubu Prdel, Žitná 4, Praha 2.

V létě 2009 proběhly hned dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 25. 7. 2009 tam akce oslavila již 7. narozeniny.

Na jaro 2010 se chystá nově Steam do prestižního pražského klubu Radost FX. Na léto 2010 pak opět letní speciály do areálu Bílý Kámen.

Vstup 100,- Kč. Při potvrzení účasti na Facebooku vstup zdarma.
 Informace zde: www.facebook.com/steamparty.cz

Otevření klubu 21:00. Hudební produkce 22:00 – 06:00.
Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

info@steamparty.cz


Dodal: Antonín Lipold
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM RADOST FX

Pátek 12. 3. 2010
Vystupují:
Chris Sadler, Pete Walk, Marty Fish, Slovak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika