Jak bylo na Apokalypse? ( podruhé)

Jak bylo na Apokalypse? ( podruhé)

01. 11. 2005  |  Autor: Otherside  |  Komentáře (3)
Sice jsme už tento týden jedno čtenářské "tak jak bylo" z Apokalypsy vydali, ale Šárka připravila ještě jedno a tak se můžeme podívat, zda-li se na tomto díle Tomášovi také líbílo, jaké má zážitky, kdo jak hrál a tak dále, jak je již známo.
Jak ses na Apokalypsu těšil a jak probíhaly přípravy?
Tešil sem se už od té doby co jsem viděl Line Up…. Přesně takovouhle sestavu djs sem si představoval. Rychlé tvrdé schranzové techno.A už asi 3 týdny dopředu už se mi zapalovaly lejtka :o))) Protože když si vzpomenu na to, jaký tam chodí krásný holky a ještě tak extravagantně oblečený a co nejvíc odhalený tak kdo by se netěšil. :o))))

Už od rána sem přemýšlel co si vezmu na sebe… Ještě 2 hodiny před Apokalypsou sem nevěděl co si mam vzít a doma už mi repráky řvaly na celej barák jak jsme se všichni těšili….. Nakonec přišla kámoška řekla mi ať to neřeším, vzala moje jeany, roztrhala je a bylo to vyřešený...:o))

Kdo podle tebe zahrál nejlíp a který set se ti zase až tak nelíbil?
Mně konkrétně se líbil nejvíc Robert Natus… Na toho sem se i těšil nejvíc… Zahrál fakt dobrej, tvrdej, rychlej set.. Hlavní hvězda Pet Duo zahráli taky dobře, ale Robert Natus fakt masakr. Který set se mi až tak nelíbil??? Tak to nemůžu jednoznačně říct, protože jak už sem řekl tenhle lineup mi maximálně vyhovoval… Jen mi trochu vadilo to, že se opakovaly desky. Ale zas každý dj to zahrál jinak takže jsme mohli slyšet hrát desky v jiným podání podle stylu dje… takže to možná bylo i plus…:)) - takže nemam vlastně žádný výhrady

Co jsi na akci kalil?
Pivo a jako vždycky vodky ze semtexem…. Ty mě vždycky nakopnout do nálady.

Máš z proběhlého večera nějaký extra zážitek?
Myslím že ne…. Jen na konci akce venku auto honička s bengabojs… Před Boby stavěli policajti a dávali dejchat. Auto před námi nezastavilo na pokyn policie, dupl na plyn a začal ujíždět…… Tak byla honička po centru :o)) Ale ještě že ujelo jinak by dali dejchnout mě a nevím nevím jak by to dopadlo po těch vodkách :o)))

Je něco, co bys pořadatelům vytkl?
Čekal jsem lepší a barevnější osvětlení…. A na box, kde jsme seděli celý večer kapala ze stropu voda…. :o(( Videoprojekce a zvuk naopak super.

V kolik jsi z akce odcházel a co bylo potom?? :)
Na akci jsem byl až dokonce, takže sem odcházel po sedmé hodině. Pak jsme jeli celá banda lidiček ke mě na byt na after party…. Tam už sem měl připravený svoje gramce takže after taky vydařenej.. :o))

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Dave
05. 11. 2005 | 01:30:40
+0 | -0
mišáku, zklamu tě...Ty nejsi zajímavej! :o)
mišak
02. 11. 2005 | 09:25:07
+0 | -0
kasandro, ja jsem taky zajimavej .-) jak vypadas ty? .-)
Kasandra
01. 11. 2005 | 19:00:22
+0 | -0
Zajimavej rozhovor, zajimavej kluk :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika