Lenzman aneb zázračné dítě drumandbassu

Lenzman aneb zázračné dítě drumandbassu

09. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na březnové vydání Bushe jsme si připravili další lahůdku. Českou republiku totiž vůbec poprvé navštíví jeden z nejtalentovanějších mladíků na současné dnb scéně Lenzman. Tento Holanďan poslední dva roky sbírá vavříny, kde se dá, a tak jsme rádi, že vám ho konečně můžeme dopřát. Lenzman, Nizozemec, který se sakra rychle etabloval jako jedno z nejžhavějších nových jmen na drumandbassové scéně.
Svým deepovo – soulovým pojetím této hudby upoutal pozornost posluchačů bez rozdílu hudebního vkusu. Klasický jazzový, hip hopový a soulový zvuk kombinuje s moderním zvukem a vznikají tak vskutku originálně znějící futuristické kusy – na doma i do klubu.

První releasy vyšly pod křídly vydavatelství Sparhead a Lenzman díky nim na sebe okamžitě strhl pozornost. O spolupráci projevili Artificial Intelligence a jejich kvalitní label Integral. Lenzman se tam najazzlou vokálovkou Ever So Slightly definitivně připojil do drumandbassové extraligy.

lenzman

Záhy přišla nabídka od Frictionovy značky Shogun Ltd – skladba Emeralds vévodila recordbagům mnoha top djs, Fabio bez ní nedal jediný díl svého pořadu na BBC Radio 1. Lenzmanovu pověst nejrychleji stoupající drumandbassové hvězdy jen podtrhl remix jedné z největších hitovek od Total Science Soul Patrol.

Lenzman si získal prvotřídní pověst i jako dj. Pestré, technicky perfektní sety obletěly celou drumandbassovou scénu a létat začal i on. Vystupoval po celé Evropě, samozřejmě v Anglii a má za sebou asijské turné.

Letošní rok se ponese ve znamení singlů pro Doc Scottovu 31, Goldieho Metalheadz, Frictionův Shogun Audio nebo Teebeeho Subtitles – skutečně obdivuhodný roster. V plánu jsou kolaborace s Lynxem, projektem Random Movement a měly by začít práce na debutovém albu. Vše si budete moct vyslechnout 19.3. 2010 v Roxy!

Lístky v předprodeji stojí pouze 100 korun, na místě pak 150! Kompletní info na novém webu www.roxy.cz.

www.myspace.com/lenzman


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH WITH LENZMAN

Pátek 19. 3. 2010
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
lenzman (nl), ghonzales (cz), koogi (cz), stantha (cz), adelight (cz), brada (cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika