Elektra je v Brně už doma!

Elektra je v Brně už doma!

02. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Minule vynikajícně jiskřící atmosféra ukázala, že Elektra je v Brně už doma! Fléda zažila jednu z nejlepších klubových nocí, co se v Brně za poslední rok udály. Resident DJ Orbith si tentokrát pozval lineup, kterému vévodí vynikající hosty..
Minule vynikajícně jiskřící atmosféra ukázala, že Elektra je v Brně už doma! Fléda zažila jednu z nejlepších klubových nocí, co se v Brně za poslední rok udály. Resident DJ Orbith si tentokrát na 16.11 2005 pozval lineup, kterému vévodí vynikající DJ Felipe. Ten svými sety na festivalech Hradhouse, Summer of love a samozřejmě nedávném Timewarpu, vzbudil tak nadšeně pozitivní ohlasy, že se stal naprosto jasným kandidátem hlavního hosta tohoto dílu! Projekce opět zajístí VJ Kombajn a o dekorace se postará Club design 67. Přijďte na Elektru oslavit státní svátek 17. listopad, který je den poté!

DJ FELIPE (At)
Se svými mezinárodními zkušenostmi je vnímán coby sofistikovaný DJ. Rovněž svými specifickými techno, elektro a groove sety si vybudoval svou vlastní pozici na scéně. Koncem r. 1998, po některých změnách (4 Elements s Chrisem Eichenauerem r. 1998), se novým jménem Philippovy agentury stalo Titan Production. Do dneška platí Titan Production za agenturu č. 1 v Rakousku. Se svými 3 kancelářemi v Rakousku, jednou v Budapešti a v Jugoslávii Titan řídí program téměř všech rakouských umělců a je exkluzivním partnerem pro spoustu mezinárodních bookingových agentur pro Rakousko a východoevropský trh s více než 150 klienty a promotéry, přičemž mají partnerství ve více než 10 evropských zemích. V roce 2001 se Felipe rozhodl zaměřit více na svou DJ kariéru, stal se rezidentním DJ ve špičkovém vídeňském klubu Flex, jež hostil sérii akcí Essence, na kterých vystoupily takové hvězdy jako Sven Väth, Richie Hawtin, Luke Slater, Chris Liebing, Marco Carola, Dave Angel, Adam Beyer ad. Dalším nápadem bylo vybudovat mezinárodní technolabel, a tak začátkem 2003 založil Titanium společně se svým studiopartnerem a producentem Nicholasem Bacherem a Peterem Sardim z budapešťské kanceláře Titanu, který se zabývá promotion. Jak vidno, je tu spousta důvodů, proč Felipe je tím, na koho zaměřit svou pozornost! Toto je ten pravý host pro listopadovou Elektru!

BIJI (Sk)
„Elektro, techno, minimal, house, hudba, energia a silný pocit.“ V roce 2000 založila nezávislou hudební agenturu S.M.I.I.L.E. Na Slovensko přinesla více než 50 zahraničních umělců a booking většiny tanečních scén největšího slovenského festivalu Pohoda patří do ruk právě jí.
Bratislavský klub Spojka, který se za poslední rok nadpozemskou rychlostí dostal do nekompromisní pozice a nadále sehrává ve vývoji elektronické taneční hudby na Slovensku svoji neodmyslitelnou úlohu, je ve svojí lidské podobě právě touto malou dynamickou postavou, která se ukrývá za jménem Biji!

DJs: Felipe (At), Orbith, Biji (Sk), Airto
Vstupné: 99 / 139
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika