MMC Universe - nový klub v Praze

MMC Universe - nový klub v Praze

02. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Právě byl otevřen zbrusu nový hudební klub MMC Universe, v prostorách bývalého klubu Demínka. Prostor prošel kompletní rekonstrukcí.Francouzský design, profesionální zvuk, světelná show, projekce, kvalitní bary...
Jeho jméno je MMC Universe a nachází se zhruba 250 metrů od klubu Radost FX, Škrétova 1, Praha 2 blízko I.P. Pavlova. Je pro Vás připraven bohatý program pravidelných parties a živých vystoupení v podání Djs Wich, Alfonzo, Ricardo, Texx, Stanzim, Beax a dalších. Dramaturgie klubu se soustředí jak na černou hudbu rap, RnB, Soul, stejně tak i house music, eclecticu, funky breakbeat, bootlegs, goldies atd.MMC Universe je otevřen od pondělí do neděle až na výjimky od 21 hodin.Ve všední dny vstup volný. Výjimkou jsou páteční koncerty, Universal Dance Mix party a sobotní pravidelné párty s názvem Ladies are IN HEAVEN v podání DJs Beaxe a Ricarda, kde mají volný vstup jen dámy.

Pondělky patří "Alma Mater Party" Dance Mix té nejoblíbenější muziky. Příjemné slevy pro studenty na vybrané drinky.

V úterý dvakrát v měsíci vystoupí světem protřelá partička "THE MODELS DJs" Michal Nanoru, Tobiáš Jirous & Radeq, jejichž neotřelý kytaretro-electro-disco-punk-sex´n´drops´n´chicken roll styl Vás roztancuje tak, že si ani neuvědomíte, že tancujete celou noc. The Models Djs dvakrát v měsíci vystřídá pravidelná noc v duchu bootlegů a goldies s názvem DJ POP.

Každá středa patří DJ WICHOVI. Jeho rezidentní noc se jmenuje HOLLA BACK!.Společně s Wichem budou pravidelnými hosty akce také Abd 52, Enemy a další spřátelený djs.

FUNK PUNX party ve čtvrtek dvakrát v měsíci v podání DJs Alfonza a Texxe ve stylu funky breakbeat, house, electro "DANCE `TILL DAWN OR DEATH" se prostřídá s druhou čtvrteční rezidentní nocí COPABANANA, Rio in Prague, rezident DJ Alfonso & Mick. Speciální Copabana koktejly, party ve stylu house a brazil electro.Alfonzo a Texx namíchali CD pro hudební časopis XMAG a otevřeli si cestu do nejlepších pražských klubů včetně letních festivalů.

Pátky patří živým koncertům např. 4.11. United Flavour Live a Universal Dance Mix party. Vodka Finlandia s 50% slevou, dívky vstup zdarma
"Ladies are IN HEAVEN", párty plná black music, je rezidentní nocí djů Beaxe a Rikarda.Uslyšíte veškerou černou hudbu od HIP HOPU, přes Rń´B až po styly jakými jsou například REGGEATON.

Každou sobotu se párty zúčastní skauti z Czechoslovak Models, kteří budou vyhledávat nové tváře agentury. Slečny vstup zdarma

Pohodové neděle ve stylu lounge music v podání Djs Stanzima a Mowgliho, na pravidelné párty s názvem "AIR SOFA" vstup volný, start od 21 hodin.

Více informací o MMC Universe najdete na www.mmcuniverse.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika