Další informace k Night Passion

Další informace k Night Passion

10. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední zpráva před sobotní akcí Night Passion ve Zlínském klubu Metro. Minule jsme vám ve stručnosti popsali co Vás tento večer bude čekat a nyní Vám zveřejníme profil headlinera společně s residenty a hostem. Těšit se můžete na Electro/Minimal/House párty, kde Vám zahrají dj Nesquik, Waiter & Slice a Albi. Začátek ve 22:00 a vstup je po celý večer Free!
Nesquik - vítěz LIVC Bassline Cup & Rehab resident byl na počátku jeho kariéry ovlivněn styly jako jsou house, techno, new wave a hip hop, přes které se propracoval až po taneční hudbu. Jeho současná stylová definice zahrnuje progressive, tech-house a electro, které ve svých setech míchá s chirurgickou přesností. Začíná se prosazovat svým spontánním vystupováním a v poslední době také jako nadějný producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc - pobavit lidi! V současné době dokončuje svůj třetí single nesoucí název „Hyper Drive”.

Za svou kariéru vystoupil po boku těch největších zahraničních jmen jakými jsou Carl Cox, Marco V, Sébastien Léger a jeho sound je slyšet na všech známých eventech (O2 Arena, Mecca, Duplex). Právem se stal rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Zároveň je také spoluzakladatelem stylové rezidentní noci Rehab v klubu Mecca, která běží již třetí sezonu. Můžete se těšit na electrem nabitou show!

Tyto informace jsou některým už jistě známé a my pro Vás máme ještě pár nejčerstvějších zpráv o tomto skvělém DJi!

Nesquik představí novinku v oblasti živého mixování - efecto! Korg Kaoss pad 3, je novou generací vynikajícího efektového procesoru, který si díky svému revolučnímu a velmi intuitivnímu ovládání efektových algoritmů v reálném čase, vydobyl pevnou pozici mezi DJs, hudebními producenty a zvukovými experimentátory, kteří jej využívají jak ve studiu, tak při live produkcích nejrůznějších hudebních žánrů. Ovládat efekty, pomocí velkého dotekově citlivého X/ Y padu, je velmi jednoduché a zábavné. Pouhým dotekem nebo pohybem prstu po tomto padu se vám efektovaný audiosignál doslova mění pod prsty. Nová inkarnace KAOSS PADu, byla kompletně renovována a vylepšena, aby ještě více zlepšila kreativitu práce s tímto efektovým procesorem. KP 3 je doslova nacpán novými efektovými algoritmy, syntezátorovými zvuky a vocoderovými efekty pocházejícími z nové zvukové továrny KORG RADIAS.

Waiter & Slice je dvojce, která začala serii akcích na zlínském mrakodrapu, také známou jako Saturday House. Večery tehdy pomohly odstartovat jejich startující kariéru. Kluci tehdy chtěli pouze pobavit přátelé a nakonec dokázali víc než to. Jejich minimal techno a house sound byl pro mnohé naprostou novinkou na poli taneční muziky a do té doby na veřejnosti nepředstavována. A na to samé se můžete těšit i tuto sobotu. Budou hrát od srdce a pro lidi, kteří chtějí tančit na jejich muziku. Před pár týdny se vrátili z akce v Rakouském Prinzendorfu s názvem Keller-Techno. Publikum je přijalo s velkým nadšením. U nás hráli za tu krátkou dobu v Praze, Brně, Olomouci a nejčastěji pak ve Zlíně. Do konce roku je v jejich plánu odstartovat vydávání jejich vlastní tvorby, která v současné době stojí bohužel na bodě mrazu díky narůstajícímu zájmu o tuto dvojici.


DJ a promotér Albi pochází ze severomoravského města Šumperk. Vůbec první hraní absolvoval v zábřežském klubu Rafanda někdy ke konci roku 2007, kde dostává šanci si zahrát svůj první houseový set. Ihned po tomto hraní přijímá nabídku od agentury clubmusic.cz, pod kterou hrává na dalších klubových párty, které tato agentura uspořádala. Od roku 2008 se také začíná zabývat produkováním vlastních tracků. Navíc v tomto roce objevuje i šumperský klub Suteren Lounge, kde se mu velmi rychle zalíbilo již po prvním hraní. V následujícím roce 2009 zde získává rezidentní noc Resistance a snaží se i o promotérské úspěchy.

Nejenom, že se Vám představí tito skvělí Djové, ale taky poprvé v klubu METRO uslyšíte vystupovat našeho MC, který na poslední chvíli souhlasil s uváděním djů a staráním se o pořádnou atmosféru v klubu. Přijďte brzy, zábava bude od začátku! Ke vstupu budou zdarma rozdávány plakáty s motivem akce!

Potvrzení účasti:
http://www.facebook.com/event.php?eid=242533388513&ref=mf
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIGHT PASSION

Sobota 13. 3. 2010
Vystupují:
Nesquik, Waiter & Slice, Albi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika