Mecca hostí MTV Europe Music Awards

Mecca hostí MTV Europe Music Awards

02. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Poprvé v historii má Česká republika tu čest hostit oficiální EMA 2005 viewing party v Praze v přímém přenosu z Lisabonu 3. listopadu. Čeští fanoušci MTV tak budou mít poprvé možnost vychutnat si jedinečnou atmosféru MTV Europe Music Awards v klubu Mecca
MTV Europe Music Awards budou přenášeny živě z jedné z nejkrásnějších evropských metropolí Lisabonu ve čtvrtek 3. listopadu 2005. Tento večer Madonna poprvé veřejně představí první singl "Hung Up" z připravovaného alba "Confessions on a Dance Floor", a mimo jiné dále živě vystoupí Coldplay a Robbie Williams.

Poprvé v historii má Česká republika tu čest hostit oficiální EMA 2005 viewing party v Praze v přímém přenosu z Lisabonu 3. listopadu. Čeští fanoušci MTV tak budou mít poprvé možnost vychutnat si jedinečnou atmosféru MTV Europe Music Awards. Unikátní klub Mecca, který nedávno prošel zásadní rekonstrukcí, bude hostit živý přenos z této události roku. První česká superstar Aneta Langerová se svojí skupinou zahájí večer fascinujícím vystoupením, také svého druhu unikátním. Průvodcem večera bude moderátor a tanečník Yemi, který chystá mnoho překvapení. Lokální DJs Brian, Soulczech a Moskito rozjedou party až do rána!

Vstupenky na oficiální MTV Europe Music Awards Viewing party budou v prodeji prostřednictvím sítě Ticketstream.cz od čtvrtka 13. října 2005 za 330 Kč nebo na místě za 400 Kč. MTV Europe Music Awards podporované LG Mobile a Replay Blue Jeans budou vysílány k téměř k jedné miliardě potencionálních diváků na celém světě. Všechny kategorie MTV Europe Music Awards zvolí MTV diváci online, kromě kategorií Best Video a The Free Your Mind Award, které zvolí přímo MTV. Dodatečně mohou diváci volit v kategorii "Best Song" pomocí služeb WAP mobilních telefonů.

Pro více informací a volbu jednotlivých kategorií navštivte:
www.mtvema.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika