Roman Rai: Flow odbrzdí českou scénu

Roman Rai: Flow odbrzdí českou scénu

16. 03. 2010  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (5)
Roman Rai zakončil úspěšných deset let s party Zen v Roxy a společně s Fatty M splodil dalšího, věřme minimálně tak úspěšného potomka. Jeho jméno je Flow a prvně se s ním můžeme shledat v sobotu 20. března v Roxy, kde bude jeho kmotrem Němec Paul Kalkbrenner. S otci projektu jsme si povídali nejen o této nové party.
Jak vznikla tahle myšlenka a spojil se Fatty M s Romanem Raiem?
Začali jsme spolu občas hrát asi před třemi lety a postupem času jsme si seděli čím dál tím víc. Dnes dokážeme hrát back to back tak, aby set měl hlavu a patu, došlo k vývoji a nás to baví!

Proč právě Flow?
Flow znamená mimo jiné plynout a my bychom chtěli, aby party taky tak příjemně plynula a lidé se na akci cítili fajn.

Taneční scéna stagnuje, vy přicházíte s megalomanským záměrem, myslíte si že výsledek bude pozitivní?
Taneční scéna stagnuje více méně snad jen u nás v České Republice. Když vyjedeš za hranice do Německa, Anglie či Španělska, tento dojem rozhodně mít nebudeš a Flow je tady právě i proto, aby tu naši zabržděnou scénu nakopla. Nemyslíme si, že by šlo o megalomanský projekt. V dobrý výsledek určitě věříme a děláme pro něj maximum. Ohlas lidí na první díly je obrovský. Tak držte palce, věříme že vše dobře dopadne a že Praha na takovouhle party čekala delší dobu.



Proč by podle vás zrovna tahle party měla být jiná, výjimečná a čím by mohla uchvátit návštěvníka party?
Určitě hlavním výběrem hostů, kteří budou v Roxy poprvé a věříme, že kolikrát i vůbec poprvé v Čechách. Dále se chceme více zaměřit na vizuální stránku party. Budeme dělat speciální Flow výzdobu a připraveno máme i mnoho dalších “vychytávek”.

Lákáte na velká jména taneční scény, je to pouze z důvodu uvedení se a premiérového dílu, nebo budete takhle nekompromisně pokračovat i nadále?
Určitě budeme se zajímavým výběrem hostů pokračovat i nadále. V hledáčku máme taková jména jako Sascha Funke, Elen Allien, Luciano a mnoho dalších! Určitě se můžete těšit na spoustu zajímavých jmen, která mají dnes hudebně co nabídnout. Rádi bychom, aby se Flow stala takovým večírkem, na který se v Roxy nezapomíná.

Klub Roxy má nové vedení, které jak se zdá hodlá do kvalitních party investovat nemalý peníz, jak moc vám nechává volné ruce při tvorbě konceptu party?
Roxy nám nechává úplně volnou ruku a za to jim jsme vděční. Líbil se jim náš koncept a podpořili ho. Společně pak pracujeme na propagaci, výzdobě atd. Také výběr hostů je plně na nás. Takže velký díky Roxy Crew, Lence Senové, Ondrovi za PR a Jardovi Stankovi, který to celé zastřešuje!

Jaká byla vaše první residentní party nejen v porovnání s Flow?

Fatty M: Roman měl v v Roxy Zen a již delší dobu děla veleúspěšné Vlny s djem Bo.danem na Bukanýru a já hrávám pravidelně v Zero Clubu a teď na nové residentní noci na Bukanýru. Flow bude samozřejmě odlišná. Větší produkce, větší klub atd. Navíc to bude naše společná akce, takže atmosféru budeme dělat dohromady a to bude vražedná kombinace! Máte se na co těšit.

Myslíte si, že taneční scéna už není to co bývala, nebo partypeople nejsou to co bývali?
Samozřejmě taneční scéna už není žádná novinka. Za tu dobu se etablovala mezi již zavedené hudební směry. Ten kdo žije v minulosti může mít pocit, že už není co bývala, ale to je jako s vaší první láskou. Taky můžete mít pocit, že ta byla největší, ale to je spíš pocit, než realita. Ten kdo žije s elektronickou taneční hudbou tak jako my, je pořád stejně zapálenej.



Trochu z jiného a to doslova - soudku: jsi rád za výmenu cepovaného piva v klubu Roxy?
Fatty M: Já pivo nepiji, jsem spíš na vinný střik.
Roman Rai: Mně Krušky nevadily, ale jsem rád kvůli lidem, kteří si často stěžovali. Takže teď se do Roxy budou těšit i na pivko.

Jak by vypadal film ze světa parties, kdybyste v něm měli hrát?
Asi trošku divoce a soundtrack by dělal Roman.

Díky za rozhovor a přeji úspěšnou a mnoho let trvající party.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW WITH PAUL KALKBRENNER

Sobota 20. 3. 2010
Vstup: Předprodej 300,- Kč/ 400,-
Vystupují:
Paul Kalkbrenner, Roman Rai
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

20. 03. 2010 | 14:14:42
+0 | -0

to Dan

zajímavá myšlenka ...
Adam
20. 03. 2010 | 10:40:00
+0 | -0
vlez za 400...to si děláte prdel ne??? tak přemýšlejte trošku hlavou good luck

19. 03. 2010 | 15:08:19
+0 | -0

Lístky

Vyhrál jsem v soutěži, nabízím dva již koupené lístky za předprodejovou cenu 660 kč zítra před vchodem.
Fill
18. 03. 2010 | 16:33:17
+0 | -0
Hoší držím palce !!!Konečně pořádný nápad!
van Housten
17. 03. 2010 | 06:27:31
+0 | -0

Dobře VY..

Tak teda CHLAPCI z Prahee,

Ať to dobře vedete, 1. jméno je víc než skvělé, sice si ho v Roxy neposlechnu, ale budu ho pozdravovat v létě na Balatonu :)

Fandim a těšim se na další pokračovaní!!!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Roman Rai Let it flow
04. 03. 2010 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika