Rádiové vysilání Minimatica již dnes

Rádiové vysilání Minimatica již dnes

16. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nový pracovní týden je v plném proudu as ním všechny běžné záležitosti, které se týkají i hudby. Minulý týden nám poskytl opravdu výjimečně množství zajímavých tracků. Následnou selekcí vylezl tracklist nejnovější relace Minimatica, ze kterého vám popíši některé tipy, které se vyplatí poslechnout.
Půjdeme po řádu av úvodu nás čeká Funková pohodička od Daniela Wanga. Její název je Unhouse a tuto příjemnou věcičku jsem objevil na značce Rush Hour. Harmonie zvuků, nápaditá kompozice, to je vizitka producentského machra, který si říká Adultnapper. Skvělý deep-housové feeling vám poskytne jeho novinka Monitor, kterou naleznete na značce Lion1Music.

Label 2600, který je sublabelom známého Night Drive Music, je zpět. S ním i nový release od projektu Autodeep. Ten nese stejnojmenný název Autodeep, o remix kterého se postaral Danny Stott. Velmi svižná věcička na parket.

Neodpustil jsem si nezahral remix od momentálně velmi plodného francouzského umělce, který si říká Rodriguez Jr.. Pekný melancholický remix skladby Daten-Ubertragungs-Kusschen pro německého top producenta Dominika Eulberga objevíte kde jinde než na vydavatelství Traum Schallplatten.

Mocný tech-housové zvuk, který postupně rozproudí druhou hodinku relace, bude v podání Miniminds. Skladba Junk Dancer ve remixu od mladého producenta, který si říká M.in, vás určitě nakopne. Vyšlo na Mija rec.

Hned další v pořadí track nám nastíní letní party období, které pomalu a jistě se blíží. Pochází z dílny producenta Davida Scaloni a má název Mucao. Zahrajeme si ji ve verzí David Scaloni & Filippo Del Moro Dub. Vyšlo pod italskou značkou Tenax rec. Doporučuji!

Současný velmi oblíbený track mnoha známých DJů si našel cestu i ke mně. Půjde o tvorbu interpreta, který si říká Tapesh. Zahrajeme si jeho skladbu Chicago Groove, kterou najdete v čerstvé nabídce labelu Cr2.

Poslední skladbou dnešního dílu pořadu bude více než 12 minutový příběh, který vyšel ze studia oblíbeného německého deep / tech-housové DJe a producenta, který si říká Tolga Fidan. Skladba Drunk rotations vyšla na jeho vlastní značce Vakant a já jen dodám, že patří k těm nejlepším, co dosud od něj vyšlo.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již ve středu 17. března na vlnách minimalové kanálu rádia Digitally Imported. Začátek je v 18:00 našeho času.

Přejeme všem příjemný poslech!

Set z minulého týdne ke stažení  zde.

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika