Jak bylo na Singularu?

Jak bylo na Singularu?

02. 11. 2005  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Na den státního svátku se ve známém Litvínovském klubu Terasa konalo další pokračování klubovky Singular. Vyzpovídali jsme Lukáše, který dal překvapivě přednost této akci jak před Apokalypsou v Brně, tak i před Explosion v Budějicích.
Ahoj Lukassi, proč ses vydal zrovna do Litvínova a ne třeba do Budějic a nebo rovnou Brna?
No po dlouhý době jsem se rozhodnul, že zajdu někam do klubu za zábavou poslechnout si dobrou muziku, vybral jsem si tedy akci s názvem SINGULAR v Litvínově a to zrovna v den vzniku samostatného československého státu :o). Chtěl jsem strávit večer spíše v příjemném prostředí klubu než na nějaké velké halovce…

Aha, tak to vše vysvětluje, ale jen tak zbůhdarma jsi se přece netrmácel takovou dálku…
To ne, na plakátu mě totiž zaujal DJ Apocalypse z Chicaga, USA a také DJs ze Soundstrike. Už jsem tyhle kluky slyšel hrát na pár akcích a líbilo se mi to, tudíž jsem neváhal a vydal se na cestu.

Co tě hned zpočátku večera v klubu Terasa zaujalo?
Po vstupu za symbolických 90,- :o) jsem byl hned od začátku mile překvapen, a to jak poměrně velkým prostorem, tak i levným pitím na baru (pivo za 20,-, víno za 25,- a nealko za 20,- což je myslím maxxx v pohodě! Zvuk hrál dobře a čistě, byla projekce i světla. Zpočátku mi sice bylo trochu zima, ale jen do té doby než přišlo více lidí, pak už mi nic nescházelo.

A co DJové, jak jsi to viděl očima clubbera?
Po osmé začal hrát první Dj, no…, no docela to šlo, ale bylo slyšet, že buď mu to nesedlo, nebo že teprve s hraním začíná, protože mu občas neladily do sebe desky! Pak když od desíti nastoupil druhý Dj tak ten to měl zase velice, ale opravdu velice nahlas a přehlcené výškami! Tak že jsem měl chvílemi pocit, že mi asi ušní bubínky vezmou dráhu… Naštěstí ho od jedenácti vystřídali kluci ze Soundstrike a to Jerky M vs A-Man a ti již dali vše do pořádku! Jejich neuvěřitelný set neměl chybu, neboť předvedli (jak jsem se později dozvěděl) množství svých vlastních tracků, které kombinovali s veselým technem a sem tam do toho vložili nějaký známější hit. Jejich set byl velice pestrý, svižný, živý a dokázal zvednout ze židlí celý klub, který do té doby jen tak líně posedával! Od té doby se to začalo až do rána v klubu vařit a lidi se výborně bavili, pískali, zvedali ruce, křičeli a tancovali jako o život! Než kluci dohráli, což bylo v jednu hodinu tak byl klub zcela zaplněn. Podle mého odhadu tam bylo asi tak kolem 120 - 130 party people.

Od jedné hodiny ranní nastoupila za gramce hlavní hvězda večera Dj Apokalypse, jeho techno-elektro set byl také velice zajímavý. Moje očekávání sice úplně nesplnil, ale i tak to bylo moc fajn a lidi pořád vesele tančili.

Jak jsi teda nakonec dopadl?
…poté co nastoupil další dj jehož set mi dojem z večera trošičku pokazil, jsem si dal pár drinků, prohodil pár slov s klukama ze Soundstrike, kteří říkali jak jsou s dnešní akcí velice spojení a vyrazil do Prahy…

…a závěrem?
Každopádně kdo na téhle akci nebyl tak přišel o výbornou muziku a atmosféru, kterou tam vytvořili tančící party people a hlavně všichni Djs...

Lukassi, díky za rozhovor

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika