SUWU3: Naše hudba nikdy nikoho nenudila

SUWU3: Naše hudba nikdy nikoho nenudila

22. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První letošní Slim Slam Drum proběhne už tento pátek 26. března v ostravském Fabricu. Kromě zástupce rakouských hvězd Fourward přijede i holandský drum´n´bassový projekt Subprime aka SUWU3. S jeho polovinou, Keesem, jsme si povídali o tom, proč si změnili jméno a proč se jim v Ostravě pokaždé tak líbí.
Proč se vlastně SUWU3 rozpadli?
Po mnoha letech úžasné a inspirativní spolupráce jsme si uvědomili, že je čas, aby si každý z nás vybral vlastní cestu. Bylo to přirozené rozhodnutí a začátek něčeho nového.

subprime

Ty a Dresl pokračujete pod hlavičkou Subprime v hudební produkci, co ostatní?

Aart dělá umění a v televizi, Mouz zpracovává videa.

Proč jste si neponechali své původní jméno?
Je to diplomatické řešení. V projektu už nejsou ti samí lidi, a tak jsme se museli pojmenovat jinak. Ačkoliv lituju, že nemůžeme název SUWU3 používat, pro mnoho lidí jimi zůstaneme.

Jak nyní vypadá vaše show?
Neustále vyvíjíme náš zvuk. V Subprime jsme teď méně svázání s videoprojekcí, zato se víc soustředíme na nástroje. To je podle mě velký vývoj. Ale aby se lidi nebáli, vizuální stránka vystoupení je pro nás pořád důležitá. Naše hudba nikdy nikoho nenudila, stále je eklektická a plná energie.

A co produkce? Zvolili jste si nový směr?

Za „časů SUWU3“ jsem hudbu dělal hlavně já a Dresl. Nerozhodli jsme se změnit vítězný tým, a tak stále kráčíme ve šlápějích našeho původního projektu.

V Ostravě jste díky dvěma předešlým vystoupením dost populární.
Tak to jsem nevěděl. Ale je fakt, že na našem profilu www.myspace.com/subprimednb máme více návštěv z Česka než z Holandska.

Jak vůbec vzpomínáš na minulá vystoupení na severu Moravy?
Jen v dobrém. Fantastičtí lidi, excelentní organizace, dobré pivo. A tohle jsou základní ingredience dobré párty. Hrát v Ostravě je čest. Těšíme se tam.

Druhým headlinerem bude projekt Fourward, sleduješ je?
Miluju jejich basy. Těším se na jejich set. Nebo budou hrát živě?

Ne, předvedou DJský set. Co je tvůj hlavní cíl pro rok 2010?
Co se hudby týče, chci dělat dobré performance. Baví mě i nahrávání, ale jsem typ člověka, kterého víc nabíjí vystupování. No a v životě bych si přál, aby v Holandsku zavládla politika, která bude šetřit penězi občanů a povede ke zmírnění škod na životním prostředí. Jsem aktivista, no. (smích) Doma mě baví sledovat, jak rostou mé děti. Už dokonce tančí na drum´n´bass.

Dodal: Ondřej Stratilík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SLIM SLAM DRUM

Pátek 26. 3. 2010
Vystupují:
suwu3 / nl, fourward / at, elvis, hanyxs, more tba
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika