Xindl X předskokanem Fun Lovin´ Criminals

Xindl X předskokanem Fun Lovin´ Criminals

23. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americké partičce Fun Lovin´ Criminals, která přijede do pražského SaSaZu ve čtvrtek 25. března u příležitosti evropského turné k nové desce Classic Fantastic, bude předskakovat Xindl X a Geoff Tyson.
Konečně je odtajněno dlouho očekávané jméno první předkapely Fun Lovin´ Criminals. Ondřeje Ládka není třeba dlouze představovat. Vstoupil na hudební scénu pod pseudonymem Xindl X a téměř okamžitě se dostal do podvědomí široké veřejnosti. V roce 2008 získal ocenění Autorská Porta za píseň Dysgrafik, na festivalu Zahrada zvítězil v písničkářské kategorii a v soutěži Inkubátor pořádané serverem iLegalne.cz zvítězil s písní Styky v kategorii pop. Jeho píseň Anděl ho katapultovala na přední příčky hitparád.

xindl x

Xindl X používá směsici hip hopového frázování s folkem, jazzem a bluesem. Na pražském koncertě v SaSaZu ho doprovodí Robert Švehla (bicí), Filip Markes (saxofon), Filio Havlíček (baskytara).

Druhý předskokan, respektovaný americký zpěvák a kytarista, Geoff Tyson, který také vydává nové album, nám ukáže své jedinečné umění. Hudebník, který studoval u kytarového mága jménem Joe Satriani, má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro od 890,- Kč.

http://www.jvsgroup.cz/


Dodal: Markéta Feniková, JVS Group
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: FUN LOVING CRIMINALS

Čtvrtek 25. 3. 2010
Vstup: 790 Kč
Vystupují:
fun lovin´criminals
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika