High On It představuje trio Noisia

High On It představuje trio Noisia

29. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pod pseudonymem Noisia, se skrývá trojice Holanďanů - Nik Roos, Thijs de Vlieger a Martijn van Sonderen. Ovlivněni širokou paletou umělců, jako jsou Prodigy, James Brown, Miles Davis, Konflikt, produkuje Noisia hudbu jak pro našlapané taneční parkety, tak do vašeho MP3 přehrávače.
Před pěti lety založili Noisia svůj vlastní label – Vision Recordings – a to především proto, aby svou produkci měli vždy absolutně pod kontrolou a nemuseli se řídit marketingovými plány cizích labelů. Nik navrhoval takřka veškerou grafiku k deskám, které vydávali a všichni si naplno užívali pocitu svobody, kterou jim vlastní label umožňoval. Samozřejmě se o něj ale i náležitě starali a budovali. Mezi nejzásadnější releasy, které na něm vydali, se řadí ‘The Tide’, ‘Exodus’ Feat. KRS One a ‘Stigma’. V roce 2007 rozjeli další label – Division, který se profiluje jako ne-DnB label, zaměřený na elektro, breaky a house.

noisia

Během několika posledních let dosáhli Noisia mnoha ocenění, mezi které patří např. Best Producers v holandských D&B Awards v letech 2006 a 2007, Knowledge Mag Top 20 dekády 2000 – 2009: No 4. s ‘The Tide’, ‘Best Tech DJ’ v UK National D&B Awards v roce 2009 a ‘Best Drum&Bass Artist’ na Beatportu.

Noisia pracovali a remixovali s mnoha světovými producenty, jako jsou např. Moby (remix singlu Alice), The Prodigy (remix Omen a další), Foreign Beghard nebo Amon Tobin, s kterým spolupracovali na jeho nadcházejícím debutovém albu. Jejich kalendář vystoupení je doslova unavující na pohled. Noisia hráli v hlavních městech po celém světě – od Sydney po Moskvu, Tokyo, Berlín. Vystoupili v těch nejznámějších světových klubech. Track ‘Groundhog’ se dvakrát objevil v oblíbené hře DJ Hero, skladba ‘Stigma’ byla k slyšení v legendárním Gran Turismu a ‘Machine Gun’ zazněla ve hře WipeOut.

2010 je pro Noisii opět nabitý. Z počátku roku zakládají nový label ´Invisible´, který se bude zaměřovat na o poznání temnější a více experimentální DnB a vycházet na něm budou skladby i jiných producentů. Před 14 dny vyšel první singl ´Machine Gun´ z dlouho očekávaného debutového alba ‘Split The Atom’, které vyjde 4.dubna a bude se jednat o směsici stylů od elektra až po drum&bass. Dne 13.března 2010 byla Noisia hostem na BBC Radio1, kde namíchali skvělý Essesntial Mix v pořadu Peta Tonga.

V roce 2010 se také začnou více zaměřovat na opravdovou LIVE show se vším všudy, takže se můžeme nechat jen překvapit, co si pro nás nachystají na pátek 21. května do pardubického Ideonu!

Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIGH ON IT

Pátek 21. 5. 2010
Vystupují:
Noisisa (NL), Friction (UK), dBridge (UK), Pixie, Beast 67, Vaczech, Killa b2b Doox, Formitox
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
dBridge - Autonomic Show 3. 2010
18. 03. 2010 (75.28 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika